am instalat numai subSilver
si o multime de moduri.. cel putin 20
cum mai pun si alte stiluri noi, si sa am modificarile facute!
(si nu vreau sa le editez manual pe toate k nu mai am rabdare....)
brain storming
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Teror , trebuie să editezi manual stilul nou, îţi recomand FrontPage pentru această operaţiune. Te uiţi în preview la fişierul ce îl ai deja modificat, copiezi ca atare modificările şi dai paste în fişierul nou corespunzător.
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Re: brain storming
nu cred ca ai alta posibilitate, avind in vedere ca unele MOD-uri vin cu fisiere .tpl in plus.teror scrie:cum mai pun si alte stiluri noi, si sa am modificarile facute!
(si nu vreau sa le editez manual pe toate k nu mai am rabdare....)
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
brain storming
Daca e brain storming:
Eu unul sunt impotriva instalarii unui numar foarte mare de MODificari si o sa va spun si de ce.
La prima instalare a MODificarilor si eu am avut rabdare sa le instalez manual, apoi am inceput sa ma plictisesc si sa gresesc elementar (noroc cu back-up) si am instalar Easy Mod, dar pe care nu-l absolutizez.
Ulterior la upgrade-ul versiunilor am inceput chiar sa ma enervez ca trebuia sa reinstalez manual MODificarile in fisierele modificate ca urmare a upgrade-ului.
In concluzie eu consider ca cel mai bine este instalarea a 2-3 MODificari maxim si care sa fie alese dupa o cat mai buna documentare a facilitatilor oferite pentru phpbb. Nu cred ca este utilza instalarea a cat mai multe MODificari doar de dragul sa demonstram ce forum tare avem ci mai mult instalarea unor modificari absolut necesare si utile mai ales pe partea de administrare-moderare.
Eu unul sunt impotriva instalarii unui numar foarte mare de MODificari si o sa va spun si de ce.
La prima instalare a MODificarilor si eu am avut rabdare sa le instalez manual, apoi am inceput sa ma plictisesc si sa gresesc elementar (noroc cu back-up) si am instalar Easy Mod, dar pe care nu-l absolutizez.
Ulterior la upgrade-ul versiunilor am inceput chiar sa ma enervez ca trebuia sa reinstalez manual MODificarile in fisierele modificate ca urmare a upgrade-ului.
In concluzie eu consider ca cel mai bine este instalarea a 2-3 MODificari maxim si care sa fie alese dupa o cat mai buna documentare a facilitatilor oferite pentru phpbb. Nu cred ca este utilza instalarea a cat mai multe MODificari doar de dragul sa demonstram ce forum tare avem ci mai mult instalarea unor modificari absolut necesare si utile mai ales pe partea de administrare-moderare.