Aveam într-o zi nişte idei de articole, dar pe site-ul care îl deţin nu se încadrau perfect (defapt, nu se încadrau deloc), de aceea am ales să instalez wordpress, să îmi fac un blog personal, el fiind acesta!
Aştept sugestii, păreri atât referitoare la conţinut (cam puţin) cât şi la aspect. Mulţumesc!Cristian scrie:Ce va conţine acest blog şi la ce ajută veţi afla din următoarele rânduri:
- unu. Blogul este unul personal, de aceea conţinutul va fi referitor la creaţii proprii, precum fotografii artistice, proiecte la care lucrez (gratuit), articole în care îmi dau cu părerea în care îţi cer părerea, în care ofer informaţii cu referire la un eveniment ochei, (album ce urmează a fi lansat, interviu, clip, etc. ) ş.a.m.d. .
- doi. Ajută probabil curioşilor (sau celor plictisiţi), celorlalţi nu cred. Ca să fiu sincer, nici eu nu aş fi impresionat de acest blog amărât, mai exact, dacă aş fi în locul tău, aş închide repede browser-ul, aş deschide winamp-ul cu lăutari, după care m-aş băga la un Counter-Strike, pe un server amărât să joc codat (că aşa e moda!), Gie!
Atenţie, conţinutul nu este unul recomandat copiilor!