www.state3.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.state3.ro
Siteul State3.Ro -> Este o comunitate de counter-strike , avem 2 servere de cs si mai vrem sa mai deschidem servere pentru voi . Astept pareri/sugestii . Trebuie sa va inregistrati sa vedeti tot forumul .
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
LINK : http://www.state3.ro
Si crezi ca se va inscrie cineva?
...Avand in vedere ca forumul nu e de foarte mult timp,nu ai foarte multi useri etc,interdictia asta de vizualizare a forumului e cam...aiurea.Plus ca NU E BENEFICA pentru tine.Hai ca daca aveai 10.000 mesaje,macar 600 useri,mai ziceam si eu,hai sa vad ce e pe-acolo,ca na! vedeam mesaje,vedeam useri,dar asa...
Eu,unul,NU O SA FAC REGISTER doar pentru a vedea continutul forumului tau.
Cod: Selectaţi tot
Trebuie sa va inregistrati pe forum, pentru a vedea categoriile acestuia. Nu dureaza mai mult de 1 minut :P Tot ce trebuie sa faceti, este sa accesati link-ul de aici
...Avand in vedere ca forumul nu e de foarte mult timp,nu ai foarte multi useri etc,interdictia asta de vizualizare a forumului e cam...aiurea.Plus ca NU E BENEFICA pentru tine.Hai ca daca aveai 10.000 mesaje,macar 600 useri,mai ziceam si eu,hai sa vad ce e pe-acolo,ca na! vedeam mesaje,vedeam useri,dar asa...

spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Utilizator înregistrat
pai da , se vor inregistra , eu am vrut sa vada toti vizitatori forumul , dar nu stiu cum sa pun atunci cand da clik pe o categorie , "forum " sa ii ceara useru si parola , poate poti sa ma ajuti tu (desigur daca vrei ) .spiridusu_l1 scrie: Si crezi ca se va inscrie cineva?
Imi cer scuze dar am uitat sa pun adresaspiridusu_l1 scrie:LINK : http://www.state3.ro

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Interzis acces useri neinregistratibeckham scrie:nu stiu cum sa pun atunci cand da clik pe o categorie , "forum " sa ii ceara useru si parola , poate poti sa ma ajuti tu (desigur daca vrei ) .
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
-
- Utilizator înregistrat
Ce no comment? s-a ivit o problema si in maxim 24 de ore va merge , cred ca si la alte forumuri mai mari se intampla astea ... nu dau numepK - eXplosive scrie:No comment.Ne cerem scuze pentru problemele de la baza de date, in maxim 24 de ore va merge forumul . Multumim pentru intelegere , Cs.state3.Ro Te astept !