Iasi.RO.EU.SpecialNet.Org

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

RooT scrie:Dar nici eu nici cei de pe phpBB nu aau nevoie de unul ca tine! Te rog a 2-a oara nu mai da reply de acum in colo! Daca te-ai nascut invatat du-te in munti!

Leave me alone dude!
pastrati, va rog, un limbaj adecvat !
RooT
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de RooT »

Ok, Bogdan! Imi pare rau! :(
TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

RooT scrie:Tir, nu va oblig, va sugerez, bine IRC, dar romanu foloseste mircul sa stii! join us!
Eu nu prea cred ca este cum zici tu asa ca mai jos ti-am dat si explicatiile ce inseamna IRC si ce inseamna mIRC

Ce este IRC?

IRC este un loc virtual de intilnire a oamenilor de pretutindeni unde se poate discuta on-line transmitindu-se text introdus de la tastatura (deci nu voce!, doar text). Utilizatorul foloseste un mic program numit mIRC pentru a se conecta la un server din reteaua IRC. Toate serverele sint interconectate intre ele transmitind astfel mesajele de la un uitlizator la altul. Veti putea sa participati astfel la discutii in grup, intr-una din miile de camere (sau canal IRC) apartinind uneia din sutele de retele IRC, sau veti putea discuta in particular cu prietenii, indiferent unde sint ei in lume. Astfel veti face contact pe IRC cu o intreaga divesitate de idei, preocupari, interese.

Ce este mIRC?

mIRC este un program shareware care ruleaza numai in mediul Windows (3.1 , 95/98 sau NT), scris de Khaled Mardam-Bey si care permite utilizatorului conectarea la un server de IRC. mIRC este un program prietenos, foarte bine echipat cu diverse optiuni si intrumente de lucru si poate fi gasit pentru download la adresa: http://www.mirc.com/. In continuare va vom da o mina de ajutor cum sa-i faceti download, cum sa-l instalati si cum sa-l folositi.
RooT
Utilizator înregistrat

Mesaj de RooT »

Bla... Bla .... Bla.... nu avea rost...
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”