Cum fac sa imi salvez forumul ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.4
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Cum fac sa imi salvez forumul ?
Cum fac backup la forum si de unde ? Se salveaza tot ? Posturi , membrii ... teme si daca vreau sa mut forumul de pe hostul curent si sa pun pe altul cum fac ?
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Cum fac sa imi salvez forumul ?
1. Baza de date cu tabelele o descarci din Panoul administratorului -> Întreţinere -> Backup şi faci setările ca în imagine:CatalynCN scrie:Cum fac backup la forum si de unde ? Se salveaza tot ? Posturi , membrii ... teme si daca vreau sa mut forumul de pe hostul curent si sa pun pe altul cum fac ?

În imagine forumul pe care este făcută imaginea foloseşte limba engleză, oricum cred că ai înţeles.
2. Ca să descarci temele şi tot ceea ce vrei după forumul pe care îl ai acum descarci toate fişierele + folderele care aparţin de phpBB 3.
Atunci când faci mutarea repui ceea ce ai descărcat după FTP, modifici fişierul config.php cu datele de la baza de date nouă pe care o ai pe noul host şi repui baza de date cu tabelele prin phpMyAdmin.