Database Username:
Database Password:
Ce trebuie sa scriu aici si de unde fac ? Din phpmyadmin ? Cum , imi puteti explica?
Ce trebuie sa pun aici ?
- AlleXyS
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
pai banuiesc ca ai cpanel.
tu acolo poti scrie si datele de log-in ale contului de hostuing, dar este nerecomandat.
te duci in cpanel > DataBase > Create User ( userul va fi user@site.ro, sa-i pui parola grea), apoi il asociezi la baza de date unde vrei sa pui forumul. dupa asta ii selectezi privilegii maxime fata de baza de date
tu acolo poti scrie si datele de log-in ale contului de hostuing, dar este nerecomandat.
te duci in cpanel > DataBase > Create User ( userul va fi user@site.ro, sa-i pui parola grea), apoi il asociezi la baza de date unde vrei sa pui forumul. dupa asta ii selectezi privilegii maxime fata de baza de date
geo
- BaD-BoY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
xTreme Media - psyBNC, Eggdrop, Shells... [BETA]
Invata.NET - Comunitatea Învaţă NET !
Dark-Daisy.Ro - DD Blog !
Invata.NET - Comunitatea Învaţă NET !
Dark-Daisy.Ro - DD Blog !
- AlleXyS
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
:|
megeo.....m-am dus in cpanel si am intrat in database.
Dar acolo nu sunt dekt 3 optiuni : MySQL database , phpMyAdmin si Sloq query statistics . Nu apare "create user" ...aici e problema..nush ce sa fac mai departe
Dar acolo nu sunt dekt 3 optiuni : MySQL database , phpMyAdmin si Sloq query statistics . Nu apare "create user" ...aici e problema..nush ce sa fac mai departe
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
scuze daca te-am bagat in eroare. am scris din cap.
tu cand ai zis"Dar acolo nu sunt dekt 3 optiuni : MySQL database , phpMyAdmin si Sloq query statistics . Nu apare "create user" ...aici e problema..nush ce sa fac mai departe" te-ai referit la acel tabel cu cele 3
eu ziceam sa intri la mysql database (am uitat de partea cu mysql)
tu cand ai zis"Dar acolo nu sunt dekt 3 optiuni : MySQL database , phpMyAdmin si Sloq query statistics . Nu apare "create user" ...aici e problema..nush ce sa fac mai departe" te-ai referit la acel tabel cu cele 3
eu ziceam sa intri la mysql database (am uitat de partea cu mysql)
geo