sa instalez limba romana la versiunea 3.0.2
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Iuliu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
sa instalez limba romana la versiunea 3.0.2
am dezarhivat pachetele cu lang files in directoriile corespunzatoare dar in admin cp altceva decat British English nu pot sa aleg ... imi dati vreun hint cum trebuie sa procedez?
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: sa instalez limba romana la versiunea 3.0.2
Traducerea pentru phpBB 3.0.2 nu este finalizată.Iuliu scrie:am dezarhivat pachetele cu lang files in directoriile corespunzatoare dar in admin cp altceva decat British English nu pot sa aleg ... imi dati vreun hint cum trebuie sa procedez?
ACP - Styles - Language Packs - instalezi română de acolo apoi la Board settings la default language setezi Română.
- Iuliu
- Utilizator înregistrat
http://www.phpbb.com/languages/El scrie:da-mi si mei pachetu'ca nu l-am gasit niciunde ...
- Iuliu
- Utilizator înregistrat
Re: sa instalez limba romana la versiunea 3.0.2
Mersi, macar cat de cat sa fie tradusMuzet scrie:Traducerea pentru phpBB 3.0.2 nu este finalizată.Iuliu scrie:am dezarhivat pachetele cu lang files in directoriile corespunzatoare dar in admin cp altceva decat British English nu pot sa aleg ... imi dati vreun hint cum trebuie sa procedez?
ACP - Styles - Language Packs - instalezi română de acolo apoi la Board settings la default language setezi Română.
--
Edit: Din pacate nu vad la styles "Language Packs"
-
- Utilizator înregistrat