Noua mea comunitate !

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ultras
Utilizator înregistrat

Noua mea comunitate !

Mesaj de ultras »

Va salut pe toti !de curand am lansat o noua comunitate adresata serverelor si jocului counter-strike ! este disponibila la adresa www.x-tremecs.ro sper sa va inscrieti si voi !
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Trebuia postat la forum-uri. Mi se pare alt forum banal despre cs cu aceleasi categorii cu aceeasi tema care e si pe myforum si cu un adsense in footer.Sfatul meu, fa ceva original.
ultras
Utilizator înregistrat

Mesaj de ultras »

nu cred ca mai exista alt forum pe myforum cu acelesai categorii poate ala care exista era tot al meu www.zone-x.myforum.ro dar iti spun eu cas destule modificate si la tema !
zN3u
Utilizator înregistrat

Mesaj de zN3u »

La tema inafara de scrisul din Logo nu ai facut nimic ! :roll: faceti ceva nou , ocupativa de ceva ce nu vezi toata ziua , ceva nou sa atragi publicu deja cu atata cs se mai si satura lumea, pacat din ce in ce mai multa lumea gata isi fac si eu site de ce sa fie cs ca merge , sau imultit ca ciupercile dupa ploaie :?
CFR Fans - Mereu campioni indiferent de rezultat!
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Topic mutat din Site-ul meu.
Nu are nota de copyright phpbb.ro, topic inchis.
Închis

Înapoi la “Forumuri”