Conversie de la phpBB2 la phpBB3 nesatisfacatoare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Conversie de la phpBB2 la phpBB3 nesatisfacatoare
Am facut doua conversii de forumuri:
un forum phpBB 2.0.22 la un forum phpBB-3.0.1
si un forum phpBB 2.0.22 la un forum phpBB-3.0.2
In urma acestor conversii nu mai apare buton de Modificare a mesajelor
Se poate remedia?
un forum phpBB 2.0.22 la un forum phpBB-3.0.1
si un forum phpBB 2.0.22 la un forum phpBB-3.0.2
In urma acestor conversii nu mai apare buton de Modificare a mesajelor
Se poate remedia?
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
1. De exemplu butonul Quote apare ? Dacă nu apare nici el rezolvă aşa cum a spus Myky mai sus.
2. Se poate să fie de la permisiuni, setează la fiecare forum pentru fiecare grup să îşi poată modifica propriile mesaje.
Dacă nu ştii cum să faci asta încă mergi în Panoul administratorului » Utilizatori şi grupuri » Permisiuni forum pentru grupuri » Selectezi grupul, forumul/forumurile şi setezi după cum doreşti.
2. Se poate să fie de la permisiuni, setează la fiecare forum pentru fiecare grup să îşi poată modifica propriile mesaje.
Dacă nu ştii cum să faci asta încă mergi în Panoul administratorului » Utilizatori şi grupuri » Permisiuni forum pentru grupuri » Selectezi grupul, forumul/forumurile şi setezi după cum doreşti.
Multumesc Myky!Myky scrie:Forumul este in limba romana sau limba engleza? Verifica folderul imageset. Mersi
Forumul este in limba romana. Am verificat. Exista folderul imageset pe calea: ../phpBB3/styles/prosilver/imageset , insa butoanele "button_topic_new", "con_post_edit", "icon_post_quote" si altele, se gasesc in subfolderul "en" (phpBB3/styles/prosilver/imageset/en )
Porbabil am facut urmatoarea greseala la instalare: am sters subfolderul ''en" al folderului "language" si in locul lui am pus "ro_fara_diacritice", iar forumul nu mai gaseste calea catre imaginile butoanelor.
Ultima oară modificat 14-Aug-2008, 21:08:49 de către Dinu, modificat 1 dată în total.
Nu a mers cu redenumire.Muzet scrie:Dacă vrei să laşi aceleaşi imagini îl redenumeşti.
Nu se mai vede nimic decat mesajul de eroare: "Language file ro_fara_diacritice/common.php couldn't be opened."
Ultima oară modificat 14-Aug-2008, 21:46:11 de către Dinu, modificat 1 dată în total.