Deocamdată echipa phpBB se află la jumătatea drumului. (după cum simplu se poate afla chiar din acest forum)
S-a ajuns la M2 (Milenium 2) din M4.
Proiectul se găseşte la http://area51.phpbb.com
phpBB 2.2
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Deci phpbb cade tot mai mult in penibil nu gluma. Echipa care lucreaza la acest script abordeaza un misto subtil la adresa utilizatorilor. Eu unu ma gandesc tot mai mult sa renunt la aceste faze penibile.
Opera acum ceva vreme lansa in fiecare luna cate o versiune de browser reparand bug-uri tot timpul...
Cum dracu poti sa lansezi 2.09 si la cateva zile sa anunti bug-uri in versiune lansand 2.0.10?
Eu care eram un fan phpbb sunt tot mai dezamagit de prestatia acestui script si automat de prestatia echipei phpbb.com
Opera acum ceva vreme lansa in fiecare luna cate o versiune de browser reparand bug-uri tot timpul...
Cum dracu poti sa lansezi 2.09 si la cateva zile sa anunti bug-uri in versiune lansand 2.0.10?
Eu care eram un fan phpbb sunt tot mai dezamagit de prestatia acestui script si automat de prestatia echipei phpbb.com
Intr-adevar e cam ciudata faza.. pe parcursul unei saptamani au scos doua versiuni... iar ultima versiune 2.0.10 are mici modificari fata de versiunea precedenta. Dar poate autorii au decis k este un Bug f important si nu puteau astepta mai mult timp pentru scoaterea unei versiuni mai tarziu.. sau cine stie ce alte motive au avut pentru aceasta decizie.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Modul de lucru la script este unul deschis (Open). Dezvoltatorii lucreaza si apoi publica rezultatul. Se intampla - aproape intotdeauna - ca dupa publicare alti dezvolatori, independenti, sa gaseasca mici scapari de cod. Datorita spiritului deschis in care se lucreaza aceste observatii sunt imediat rezolvate si noua versiune este lansata. Nu cred ca ati dori ca rezolvarea problemelor sa fie facuta dupa ce toata comunitatea se loveste de ele.
In plus, va rog, sa fiti un pic ingaduitori. Oricine a programat stie ca unele greseli "scapa" de toate verificarile intiale. Forumul nu este "facut" de o firma cu resurse in cercetare, dezvoltare si verificare, el este "construit" de entuziasti pentru entuziasti
In plus, va rog, sa fiti un pic ingaduitori. Oricine a programat stie ca unele greseli "scapa" de toate verificarile intiale. Forumul nu este "facut" de o firma cu resurse in cercetare, dezvoltare si verificare, el este "construit" de entuziasti pentru entuziasti