Salut

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
csmioveni
Utilizator înregistrat

Salut

Mesaj de csmioveni »

Intai si intai salut pe toata lumea si felicit echipa phpbb.ro pentru tot ce au facut pentru noi !! am si eu problema , de curand am instalat phpbb3.0 ultima varianta , problema este ca in de la internet explorer imi apare yourdomain.com (pe el adica ) , eu as vrea sa aparat altceva scris de mine !! daca ar putea cineva sa imi explice unde trebuie sa modific as fi foarte recunoscator ms anticipat
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Mutat de la Despre phpBB.
Ai două opţiuni, modifici adresa din Panoul administratorului » Setări forum sau deschizi fişierul overall_header.html aflat în styles/stilul folosit/template şi cauţi linia:

Cod: Selectaţi tot

<title>{SITENAME} &bull; {PAGE_TITLE}</title>
Înlocuieşti cu:

Cod: Selectaţi tot

<title>Text care vrei să apară &bull; {PAGE_TITLE}</title>
La final reîmprospătezi stilul folosit din Panoul administratorului » Stiluri » Şabloane. :)
csmioveni
Utilizator înregistrat

Re: Salut

Mesaj de csmioveni »

csmioveni scrie:Intai si intai salut pe toata lumea si felicit echipa phpbb.ro pentru tot ce au facut pentru noi !! am si eu problema , de curand am instalat phpbb3.0 ultima varianta , problema este ca in de la internet explorer imi apare yourdomain.com (pe el adica ) , eu as vrea sa aparat altceva scris de mine !! daca ar putea cineva sa imi explice unde trebuie sa modific as fi foarte recunoscator ms anticipat

Editat : Merge multumesc mult !!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”