Deci primul rand nu stiu absolut mai nimic despre forum setari si instalare acestea le facea un prieten care din pacate este plecat un timp si nu poate rezolva aceasta problema.Uitati ce imi apare:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Table './forum4/phpbb_sessions' is marked as crashed and should be repaired [145]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Please notify the board administrator or webmaster:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Puteti sa imi spune-ti cam ce as putea sa ii fac ca sa dau drumul la forum iar.Posibil sa fie ceva simplu dar credeti-ma ca nu stiu mai nimic dar cu ajutorul vostru poate rezolv problema.Multumesc
SQL ERROR
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Trecand (sau nu) peste faptul ca ai pus un titlu de topic pe langa regulament (ai putea sa faci un mic efort si sa-l schimbi), nu ai citit nici ce scrie aici:
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=820
Daca vei furniza mai multe informatii ai putea obtine un ajutor rapid si la obiect.
P.S.: Incep sa obosesc spunand asta
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=820
Daca vei furniza mai multe informatii ai putea obtine un ajutor rapid si la obiect.
P.S.: Incep sa obosesc spunand asta

-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Da faptul ca nu am citit acolo pentru ca intradevar nu citisem este vina mea si imi cer scuze dar nici nu stiam sa va zic prea multe pentru ca nu stiam nimic despre phpbb pana astazi cand am fost obligat sa incerc sa gasesc o rezolvare la problema mea care dupa 1 ora de cautare pe google am gasit-o.
am folosit prima oara comanda
myisamchk *.MYI
urmata de
myisamchk -r -q phpbb_sessions
Si am rezolvat problema.Oricum va multumesc.
am folosit prima oara comanda
myisamchk *.MYI
urmata de
myisamchk -r -q phpbb_sessions
Si am rezolvat problema.Oricum va multumesc.