send mail
send mail
Salut! am un forum phpbb2 si recent am descoperit ca userii dupa forum nu primesc mail! m-am uitat si in panoul adminis. si este activata functia dea trimite mail. am incercat sa pun din arhiva phpbb din nou acele fisiere..dar totusi imi spune ca trimite mailul dar userii nu`l primesc!
ce pot sa fac?? vreo ideie?
ce pot sa fac?? vreo ideie?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Din cate mi-a spus Giuli pe YM e vorba de mass mail. Atunci cand foloseam phpbb 2.0.x am avut si eu o astfel de problema. Poate te ajuta in rezolvarea problemei, desi nu cred ca ai dat toate detaliile necesare, exemplu fiind faptul ca nu ai spus ca e vorba de mass mail. Pe server e posibil sa fie activa o protectie pentru impiedicarea spam-ului si atunci cand incerci sa trimiti email la sute de utilizatori, aceasta facilitate nu va functiona. Am rezolvat aceasta problema instaland un mod (voi cauta sa-mi reamitesc care) ce trimite email-ul la grupe de cate 100 de utilizatori.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Custom mass email 1.2.2 - http://www.phpbbhacks.com/viewhack.php?id=1253 | Traducere
This is a drop-in hack and it allows you to make special email templates for specific usergroups, e.g. newsletters.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu, nu era acest mod.flowers scrie:Custom mass email 1.2.2 - http://www.phpbbhacks.com/viewhack.php?id=1253 | TraducereThis is a drop-in hack and it allows you to make special email templates for specific usergroups, e.g. newsletters.
Imi e greu sa-l gasesc pe cel care l-am utilizat pentru ca nu mai folosesc aceasta versiune de phpbb, dar voi incerca sa ma uit prin arhive.
Pana atunci poti sa incerci Mega Mail System (0.9.

# Admins can choose how many users each batch mail will contain (some mail servers do not allow more than x recipients)
# Admins can choose the timeout between mail batches (some mail servers do not allow more than 1 mail every x secs).
# Admins can stop the sending of mails and continue at a later time.