autentificare de 2 x
Salut,
Browserul meu primeste cookies si domeniul e completat, dar tot am probleme. Am probleme de la orice computer, nu numai al meu....E ciudat pentru ca dupa prima autentificare sint pe jumate autentificat....adica pot sa las mesaje dar zice ca e de la "vizitator"....daca ma autentific din nou, atunci sint autentificat cu totul. Daca fac acelas lucuru cu contul de adminstrator, pot sa vad linkul care zice "panoul adiminstaratorului" dar daca apas pe link trebuie sa ma autentific din nou
Browserul meu primeste cookies si domeniul e completat, dar tot am probleme. Am probleme de la orice computer, nu numai al meu....E ciudat pentru ca dupa prima autentificare sint pe jumate autentificat....adica pot sa las mesaje dar zice ca e de la "vizitator"....daca ma autentific din nou, atunci sint autentificat cu totul. Daca fac acelas lucuru cu contul de adminstrator, pot sa vad linkul care zice "panoul adiminstaratorului" dar daca apas pe link trebuie sa ma autentific din nou

Forumul a fost instalat nou, incepind cu 2.0.3...intre timp a fost upgraded la 2.0.5.....Forumul e oferit cu hostul pe care il am.....si nu a fost mutat nici odata de pe server.mjr scrie:forumul este inslatal nou?
a fost cumva transferat de pe un server pe altu?
O sa incerc sa pun la domeniu pentru cookie fara www. poate o sa mearga mai bine asa.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Exact la fel.
Am aceasi problema ca si papindel .
Browserul are nivelul de securitate 0.
domeniu e pus in PA
Nu e SSL
Trebuie sa ma autentific de 2 ori sa vad Iesire USER sau a am privilegiile unui utilizator inregistrat.
Forum 2.0.10 instalat prin upgrade.Nu se poate sa fac ceva?
domeniu e pus in PA
Nu e SSL
Trebuie sa ma autentific de 2 ori sa vad Iesire USER sau a am privilegiile unui utilizator inregistrat.
Forum 2.0.10 instalat prin upgrade.Nu se poate sa fac ceva?
Re: Exact la fel.
[quote="NKVader"]Am aceasi problema ca si papindel .
domeniu e pus in PA
Nu e SSL
Forum 2.0.10 instalat prin upgrade.Nu se poate sa fac ceva?[/quote
Eu am rezolvat problema cand am schimbat "Domeniul pentru cookie" sa fie spre exemplu "paginata.com"
domeniu e pus in PA
Nu e SSL
Forum 2.0.10 instalat prin upgrade.Nu se poate sa fac ceva?[/quote
Eu am rezolvat problema cand am schimbat "Domeniul pentru cookie" sa fie spre exemplu "paginata.com"