autentificare
autentificare
de ieri nu am mai putut intra pe forum cu nici un user... tot imi tastez parola si userul si imi reapare pagina de login... nici macar daca dau la resetare parola nu-mi merge... oare sa fie ceva din phpmyadmin... ?
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Înainte de toate este bine de reţinut că phpMyAdmin este un utilitar scris în PHP cu interfaţă WEB pentru administrarea serverului de MySQL. 
Schimbă-ţi parola utilizând phpMyAdmin. Vizualizează tabelul phpbb_users, editează-ti user-ul şi schimbăţi parola numai după ce ai înţeles articolul Instrumente utile

Schimbă-ţi parola utilizând phpMyAdmin. Vizualizează tabelul phpbb_users, editează-ti user-ul şi schimbăţi parola numai după ce ai înţeles articolul Instrumente utile

-
- Utilizator înregistrat
...Si totusi care e...
Buna.Si totusi care e rezolvarea.Si care e problema ?
-
- Utilizator înregistrat
Alo?
Esti asa de bucuros incat nu ne zici si noua ce a avut de nu merge? Sau nu merge nici acum? Ce sa fie oare...mai nou acum la mine trebuie sa ma autentific de 2 ori.Desi autentificarea merge corect,jos apare cine navigheaza in forum,dar sus,in loc sa zica "Bine ai vent user'" zice Autentificare Inregistrare.Trebuie sa mai dau odata pe logare ca sa apara.Off!!!
-
- Utilizator înregistrat
A se citi.
Nu stiu daca aceasta rezolvare aduce ceva nou pe aici,dar e bine sa se citeasca.
Fixed login + error 404 pages
Daca mai este postata undeva,i-mi cer scuze ca se repeta.Numai bine !
Fixed login + error 404 pages
Daca mai este postata undeva,i-mi cer scuze ca se repeta.Numai bine !