1.Mie mi se par prea multe categorii cu prea putine subiecte, lucru care te obliga sa faci scroll-down destul de mult, fapt care deruteaza un prim vizitator si-l poate determina sa nu ramana, cand de fapt dintr-o singura privire ar trebui sa stii unde sa intri in detaliu.
2.Primele categorii sunt: administrativ, membri, intrebari si raspunsuri, etc. De fapt cand ajungi pe un forum tematic te astepti sa gesesti primele categorii din tematica si nu generalitati ca cele de mai sus.
3.Poate continutul este important, dar nici aspectul nu poate fi neglijat.
ForumOrtodox.net
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re:
Asa cum am mentionat, forumul are o luna si cateva zile.
Nu am respectat vreo regula in alcatuirea structurii.
1. Administrativ, unde se includ anunturi din partea moderatorilor, unde se pun intrebari.
2. Prezentarea membrilor.
3. Discutii cu caracter general.
4. Intrebari din partea userilor.
5. Restul.
Structura detaliata ( pe inaltime ) ajuta mult userii. Foarte greu cineva intra in subforumuri.
Nu am respectat vreo regula in alcatuirea structurii.
1. Administrativ, unde se includ anunturi din partea moderatorilor, unde se pun intrebari.
2. Prezentarea membrilor.
3. Discutii cu caracter general.
4. Intrebari din partea userilor.
5. Restul.
Structura detaliata ( pe inaltime ) ajuta mult userii. Foarte greu cineva intra in subforumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
Poate nu esti crestin.

Pai era si normal sa apari chiar primul in google! Cuvintele din cautarea ta (forum ortodox) se afla in domeniu, si asta e foarte important.CrisNetDesign scrie:In doar o luna a ajuns pe locul 2 la o cautare pe Google a celor doi termeni din titlu - aici, depasind forumuri cu vechime de 2-4 ani.
Asa cum am mai spus, nu conteaza aspectul, ci continutul.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org