Configuratia arata cam asa
Hosting pe Linux
PHP Version 5.2.6
phpMyAdmin - 2.9.1.1
PhpBB 2.23 instalat din prima ( dupa o nereusita cu phpBB3)
MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8)
Server version: 5.0.66a-log
Initial am incercat sa instalez PhpBB3 de 2 ori dar am avut niste erori ciudate de genul :
Fatal error: Call to undefined function display_forums() in /web/htdocs/www.site-ul meu/home/phpBB3/index.php on line 28
As fi vrut sa pun versiunea 3 mai mult din motive de securitate - eu sunt nou in acest domeniu iar forumul trebuie sa ramana simplu , asadar nu am nevoie de cine stie ce features desi tin la securitate ( o fi din cauza meseriei ) - deci nu am reusit .
va intreb :
1. Configuratia de mai sus nu e cea mai potrivita cu phpBB3 ?
2. As putea intala direct CrackerTracker pe phpBB2 sau trebuie sa mai upgradez ceva ?
3. Sa incerc sa fac update la phpBB3 ( asta daca primul punct e OK ) si sa mai las Crackerul (am citit ca tebuie configurat ) . Daca update-ul nu merge pot reveni usor la versiunea phpBB2 ?
multumesc anticipat si profit de ocazie pentru a va felicita pentru ceea ce faceti aici .
solo
primul meu forum - un sfat
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !