Se tot sterg posturi singure!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
raul7
Utilizator înregistrat

Se tot sterg posturi singure!

Mesaj de raul7 »

De ceva timp se tot sterg posturi singure! Exista vreun bug ceva, sau alta problema? Mentionez ca folosesc phpbb 2.0.22
Testys
Utilizator înregistrat

Mesaj de Testys »

Posturile nu au cum sa se stearga singure,vezi sa nu stearga moderatorii sau administratorii.

Eu folosesc tot phpBB 2.0.22 si nu am probleme cu el.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Nu ai tu vreun moderator "spion" ?
POSTURILE SINGURE NU SE STERG!
spiridusu e plecat in vacanta !
Christa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Christa »

Oameni buni, imi pare cu regret, dar si eu am aceeasi problema, doar cu phpBB2.0.23. Admin sunt eu doar singura, moderatori inca nu am. Forumul e foarte mic, pentru ca e nou, in total sunt cca. 20 utilizatori. Cel pentru care am instalat de fapt forumul mi-a atras atentia ca au disparut mesaje. Intai l-am suspectat de halucinatii :mrgreen:, apoi am constatat eu insami ca lipsesc cateva. Am modificat ulterior drepturile, sa nu mai poata sterge mesajele decat moderatorii, a fost cateva zile "pace si prietenie", iar acum dintr-un subforum iar au disparut aproape toate mesajele (nu stiu daca au disparut mesaje si din alte subforumuri). Deci cum ziceam, setarile sunt ca de sters nu pot sterge decat moderatorii (in cazul asta presupun ca si admin-ul poate sterge, dar eu nu am sters si la calculatorul meu nu are nimeni acces in afara de mine), dar mesajele au disparut.

Alte idei?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Vezi ce setari ai la Curăţire (Forum pruning) in panoul de control. phpBB are o functie care sterge automat mesajele fara raspuns dupa X zile.
etherfast.ro - Blog personal
Christa
Utilizator înregistrat

Mesaj de Christa »

Unde-i smiley-ul ala care da cu capul de perete? :oops: Deci autocuratirea era activata, se pare ca am uitat sa o dezactivez, dar nu mai stiu acum nici daca au disparut doar mesaje fara raspuns. Daca am noroc, atunci da, si problema a fost cea mentionata mai sus.

Multam de ajutor deocamdata! :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”