Se tot sterg posturi singure!
Se tot sterg posturi singure!
De ceva timp se tot sterg posturi singure! Exista vreun bug ceva, sau alta problema? Mentionez ca folosesc phpbb 2.0.22
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Oameni buni, imi pare cu regret, dar si eu am aceeasi problema, doar cu phpBB2.0.23. Admin sunt eu doar singura, moderatori inca nu am. Forumul e foarte mic, pentru ca e nou, in total sunt cca. 20 utilizatori. Cel pentru care am instalat de fapt forumul mi-a atras atentia ca au disparut mesaje. Intai l-am suspectat de halucinatii
, apoi am constatat eu insami ca lipsesc cateva. Am modificat ulterior drepturile, sa nu mai poata sterge mesajele decat moderatorii, a fost cateva zile "pace si prietenie", iar acum dintr-un subforum iar au disparut aproape toate mesajele (nu stiu daca au disparut mesaje si din alte subforumuri). Deci cum ziceam, setarile sunt ca de sters nu pot sterge decat moderatorii (in cazul asta presupun ca si admin-ul poate sterge, dar eu nu am sters si la calculatorul meu nu are nimeni acces in afara de mine), dar mesajele au disparut.
Alte idei?

Alte idei?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Vezi ce setari ai la Curăţire (Forum pruning) in panoul de control. phpBB are o functie care sterge automat mesajele fara raspuns dupa X zile.
etherfast.ro - Blog personal