Euro-Pariuri.Ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nu vă mai certaţi măi...reveniţi la subiect...când o să fie gata noua temă o să punem aici un update..
spiridusu_l1: Nu te-am ironizat deloc...
spiridusu_l1: Nu te-am ironizat deloc...
Blog - http://popamarius.ro.
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
in primul post ar trebuii sa mai citesti odata nu ti-am vorbit tie cu "OMULE" ci am zis "omul a specificat".spiridusu_l1 scrie:Eu nu tin cont ... Eu ti-am zis cum arata pana la momentul de fata.$Adi$ scrie:Pai omul ti-a si specificat ca INCA LUCRAM.
Si nu-mi vb mie cu 'omule' am un nick,da?Interesant...Ai 2 posturi...si-n ambele ma 'intepi' ... Ce sa inteleg?$Adi$ scrie:Trebuia sa tii cont de lucrurile astea.Si nu am venit aici sa ma cert cu TINE
Chiar nu conteaza...hai bafta! Nu-mi mai raspunde,ca oricum n-are rost...
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Ei se pare că Euro-Pariuri.Ro a ajuns la PageRank 4 ...mâine sper să putem pune şi noua temă pentru forum...
Update: Am facut niste sectiuni noi, tema a fost schimbata ! Daca doriti sa ne ajutati intrati aici. Facem banner sau link exchange de preferat sa aveti si un user pe forum pentru rangul de 'VIP Member' ! Va asteptam
.
Pareri / sugestii sunt binevenite...
Update: Am facut niste sectiuni noi, tema a fost schimbata ! Daca doriti sa ne ajutati intrati aici. Facem banner sau link exchange de preferat sa aveti si un user pe forum pentru rangul de 'VIP Member' ! Va asteptam

Pareri / sugestii sunt binevenite...
-
- Utilizator înregistrat
Proiect abandonat de mine ! De acum doar $Adi$ se ocupa...sorry de triple post...
dar sunt 24 de ore intre ele

Blog - http://popamarius.ro.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Maryus ai facut double post nu triple si este permis daca depaseste un interval de 24ore. Forum-ul e gol cu o tema si niste categorii, ce motiv as avea sa ma inregistrez?
La "Help - Us" imi apar urmatoarele simboluri,
La site, i-ai scos copyright-ul asta da dovada ca nu ai respect pentru cei care au creat acel script(php-fusion)pe langa asta site-ul contine articole copiate.
La "Help - Us" imi apar urmatoarele simboluri,
Dacă vrei să ne ajuţi site-ul poţi pune codul de mai jos in site-ul tău
La site, i-ai scos copyright-ul asta da dovada ca nu ai respect pentru cei care au creat acel script(php-fusion)pe langa asta site-ul contine articole copiate.