Salut!
As avea nevoie de un nou sistem de banare...cel pe cookies sau pe IP este invechit si nu functioneaza mereu. Eu detin un forum cu 8500 useri si stiu cat de greu este sa scapi de spammeri si mai ales de cei care au IP dinamic.
Ma gandeam ca un nou sistem de banare ar fi mult mai util, si anume banarea pe calculator.
Stiu ca se pot obtine informatii despre respectivul PC care acceseaza site-ul. Astfel, un programator php, inregistreaza un cod UNIC de la PC-ul respectiv, sau anumite componente/seriale UNICE si astfel il recunoaste si il baneaza.
Metodele anterioare sunt slabe deoarece:
- cookies - se reseteaza usor din programul cu care navighezi pe Internet
- ip-ul - cei care au IP dinamic reintra, iar daca banezi intregi clase risti sa banezi orase
- ip stabil si dinamic - cei care sunt banati, reintra prin proxy sau cu un site de gen 'anonymous'
Consider ca varianta propusa de mine este cea mai eficienta...insa nu am cunostintele necesare pentru a realiza un asemenea sistem/script, de aceea apelez la voi.
Multumesc, astept raspunsul vostru.
Un nou sistem de banare!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat