www.dk-sat.ro/forum aproape totul despre sateliti

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
immanuel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.dk-sat.ro/forum aproape totul despre sateliti

Mesaj de immanuel »

www.dk-sat.ro
www.dk-sat.ro/forum2

multumesc tuturor celor de aici care m-au ajutat cu info pe masura ce il dezvoltam ;)

stiu ca acuma o sa vina seelview si va zice ca este "same ol' subSilver" :lol: dar culoarea se potriveste bine cu tema site-ului > light blue. cel putin imho...
oricum, dupa cat am lucrat la redimensionare si paginare, pot doar sa modific subSilver si sa il salvez sub o alta denumire.

l-am testat cat de mult s-a putut, dar evident nu sunt 100% sigur ca am cautat peste tot nodul din papura, asa ca orice pareri/sugestii/reclamatii sunt binevenite.

va astept!
Vizitator

Re: www.dk-sat.ro/forum aproape totul despre sateliti

Mesaj de Vizitator »

immanuel scrie:stiu ca acuma o sa vina seelview si va zice ca este "same ol' subSilver" :lol: dar culoarea se potriveste bine cu tema site-ului > light blue. cel putin imho...
Offf... hai k de data asta nu zic.. k imi esti simptic.. si imi place cum ai aranjat forumul... nu e standardul... asta e bine.

Chiar imi place ce ai facut pe acolo.

As putea sa-ti dau cateva critici constructive...
:arrow: 1. La at a glance, ultima sectiune cu Top 10, dupa parerea mea, cam deranjeaza iconitza aia... e prea mare.
:arrow: 2. Tot la At a glance, unde arata ultimele discutii poate pui k la PhpBB sa arate cate comentarii sunt si cine a deschis topicul.
:arrow: 3. Jos la Viewonline unde scrie Sunt 0 utilizatori pe chat [ Autentificati-va pentru a intra pe chat ] , vezi k nu e bine aranjat in <table>

in rest numai bine... succes in continuare
immanuel
Utilizator înregistrat

Mesaj de immanuel »

mercic
:D
seelview scrie: :arrow: 1. La at a glance, ultima sectiune cu Top 10, dupa parerea mea, cam deranjeaza iconitza aia... e prea mare.
stiu, poate o s-o fac mai mica :) atata vreme cat userii sunt bine delimitati si tabelul se incadreaza. btw, nu e at a glance, e top_x_users_MOD :D
seelview scrie: :arrow: 2. Tot la At a glance, unde arata ultimele discutii poate pui k la PhpBB sa arate cate comentarii sunt si cine a deschis topicul.
m-am gandit si la asta, poate o sa o si fac in viitorul apropiat... tb sa lucrez pe cod, ca nu am gasit un glance cu asta incorporat, si deocamdata nu am chef :(
seelview scrie: :arrow: 3. Jos la Viewonline unde scrie Sunt 0 utilizatori pe chat [ Autentificati-va pentru a intra pe chat ] , vezi k nu e bine aranjat in <table>
cum adik? e centrat pe <table> si align=right... ce nu e bine, k la mine arata ok...?
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

parerea mea e ca daca tot l-ai integrat in site, ar fi bine daca ai incerca sa-i faci un stil asemanator temei folosite la site...

bordura aia de la forum nu da bine pe linga bordura folosita la site. la prima pagina a forumului exista macar un spatiu intre cele doua borduri... insa in restul forumului se unesc...
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

immanuel scrie: btw, nu e at a glance, e top_x_users_MOD :D
Stiu... dar face parte din At a glance

Cat despre setare si configurare At a glance.. ai aici tot ce ai nevoie

Si despre Viewonline ziceam k nu e bine pusa deoarece, in dreptul informatiilor despre Chat, in stanga mai e o casuta un <td> care ar trebui sa fie impreuna cu iconita de la Viewonline .... eee.. eu sunt mai perfectionist.. imi place sa fie totul aranat in amanunt.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

...cea mai tare critica: versiunea 2.0.6 !

Chiar ma gandeam sa-ti fac un atac sa-ti demonstrez vulnerabilitatea dar m-am abtinut :)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

si cu directorul asta ce faci ?

http://www.dk-sat.ro/forum/
immanuel
Utilizator înregistrat

Mesaj de immanuel »

@dorin
dorin scrie: ...cea mai tare critica: versiunea 2.0.6 !
Chiar ma gandeam sa-ti fac un atac sa-ti demonstrez vulnerabilitatea dar m-am abtinut
tzeapa, ca e 2.0.8, dar cum am mai zis <a href="viewtopic.php?t=1491" target="_blank">aici</a> ;)
am uitat sa schimb in baza de date nr versiunii :(
acuma o sa incerc sa vad cum fac sa pun 2.0.9 fara sa imi ametesc prea tare MOD-urile si resize-ul...
sau poate pun numai sa afiseze 2.0.9 sau 2.2.0 :D :D :D
dorin scrie: si cu directorul asta ce faci ?
http://www.dk-sat.ro/forum/
il scot dar deocamdata, dupa cum poate ai observat, te redirectioneaza catre noul forum. am facut asta pentru ca e posibil sa mai fie unii care au pus in Favorites/Bookmarks numai index-ul forumului...

apropo de atac usw, toata lumea recomanda "upgrade urgent" la noua versiune, dar nimeni nu da detalii despre ce se poate intampla daca nu... nu sunt sigur ca vreau sa vad pe pielea mea cum arata un atac, dar totusi, ce se poate intampla? ce risc daca nu upgradez?

@ seelview
merci, asa e...
immanuel
Utilizator înregistrat

Mesaj de immanuel »

toata lumea recomanda "upgrade urgent" la noua versiune, dar nimeni nu da detalii despre ce se poate intampla daca nu... nu sunt sigur ca vreau sa vad pe pielea mea cum arata un atac, dar totusi, ce se poate intampla? ce risc daca nu upgradez?
nu va suparati pe mine ca insist, dar chiar vreau un raspuns minim de la profesionisti...
10x
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Nush cat de profesionist sunt eu... dar stiu ce am patit.. k pe un 2.0.6 cineva a reusit sa-si stearga posturile...
NU stiu cum a facut aia.. k nici macar nu era logat cand a facut aia...
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”