Descarcare: Link !
Autor: minor
Versiune: v1.0
Contact autor: seawolfkiss@yahoo.com
Orice parere este buna venita, de bine sau de rau

Pai e mai util cu acest program.. dexemplu cand nu-ti merge netul il poti adauga, nu necesite connectiune la net.. sau nu iti merge IE. sunt multe lucruri.. si sunt folositoare aceste softuri.Etherfast scrie:Parerea mea e ca iti concentrezi atentia pe softulete care foarte probabil nu vor fi folosite de multe persoane, in loc sa faci ceva cu adevarat util
Cine are nevoie de un soft care bookmarkuieste ceva cand se poate face cu o combinatie de taste?
Cred ca deja exagerezi!ikhanna25 scrie:Pai e mai util cu acest program.. dexemplu cand nu-ti merge netul il poti adauga, nu necesite connectiune la net.. sau nu iti merge IE. sunt multe lucruri.. si sunt folositoare aceste softuri.Etherfast scrie:Parerea mea e ca iti concentrezi atentia pe softulete care foarte probabil nu vor fi folosite de multe persoane, in loc sa faci ceva cu adevarat util
Cine are nevoie de un soft care bookmarkuieste ceva cand se poate face cu o combinatie de taste?.
N-ai nevoie de net ca sa adaugi un URL la favorite, si daca nu-ti merge IE-ul, de ce-ai avea nevoie sa bagi ceva la favorite?ikhanna25 scrie: Pai e mai util cu acest program.. dexemplu cand nu-ti merge netul il poti adauga, nu necesite connectiune la net.. sau nu iti merge IE. sunt multe lucruri.. si sunt folositoare aceste softuri. ;).
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 2 vizitatori