Ipagerank.org v1.0 public release
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Am mai spus-o pe alt topic, Alexa nu reprezinta realitatea!
Mai bine va puneti scriptul de la wta.ro sau trafic.ro sau de la orice alt site de genul, decat sa va masurati site-urile in "rank-ul" de la Alexa. Asta daca vreti sa folositi aceeasi unitate de masura.
Mai bine va puneti scriptul de la wta.ro sau trafic.ro sau de la orice alt site de genul, decat sa va masurati site-urile in "rank-ul" de la Alexa. Asta daca vreti sa folositi aceeasi unitate de masura.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Ai dreptate. Alexa se bazeaza doar pe userii cu softul lor instalat, deci doar pe un segment restrans din utilizatorii internetului.Mallzebuth scrie:Am mai spus-o pe alt topic, Alexa nu reprezinta realitatea!
Asta inseamna ca au o marja de eroare, dar cat de cat e real si clasamentul lor.
- CaTalyN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Neexperimentat
Oare e normal ?
Acum 2 zile aveam Alexa Rank 7997736
Astazi am Alexa Rank 8017643, desi numarul de vizitatori pe forum au crescut, mi`a mai crescut si Google Backlinks.
La forumu asta e asa: www.suporter-steaua.net
Acum 2 zile aveam Alexa Rank 7997736
Astazi am Alexa Rank 8017643, desi numarul de vizitatori pe forum au crescut, mi`a mai crescut si Google Backlinks.
La forumu asta e asa: www.suporter-steaua.net