Intrebare laptop
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Intrebare laptop
Am si eu o intrebare cum pot avea net pe laptop fara sa cumpar un alt abonament sau sa configurez netul prin router.Am inteles ca trebuie sa cumpar wireless pc card dar nu stiu daca este adevarat.
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
Laptopurile ce se fabrica de vreo patru ani incoace au incorporate placi Wireless. Al tau are una? Verifica modelul pe site-ul producatorului.
Daca ai placa wireless pe laptop, iti trebuie si un router wireless, cu antenuta. Ai?
Daca ai placa wireless pe laptop, iti trebuie si un router wireless, cu antenuta. Ai?
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Aia e alta mancare de peste. Wireless de la router ai doar in raza lui de actiune. Daca vrei sa ai conexiune in afara razei lui de actiune (la mare, de exemplu), iti sugerez sa-ti faci abonament pentru Internet mobil de la Orange sau Vodafone (orange are niste carduri PCIMCIA destul de OK, iar Vodafone stiu ca are modem extern, micut).
Documenteaza-te la ei pe site despre ce este vorba. De preturi, nu stiu sa-ti spun nimic.
Documenteaza-te la ei pe site despre ce este vorba. De preturi, nu stiu sa-ti spun nimic.
- Etherfast
- Fost coleg
Da, si te poti conecta doar in cazul in care retelele sunt publice si nesecurizate. Dar nu peste tot sunt disponibile. De exemplu, la KFC si McDonald's gasesti "la liber", dar la mine in apartament e securizat.