Salut! cum pot modifica overall_header,ca sa-mi apara reclame printre posturi?? am cautat si am gasit,dar acele modificari se fac pentru tema subsilver, poate cineva sa`mi modifice si mie header-ul de la tema eTech??
am atasat aici overall_header
Cum pot sa pun reclame printre posturi?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bluestar
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu conteaza ca sunt pentru subsilver sau prosilver. MODurile merg pe orice tema, dar trebuie sa alegi dintre modificarile pentru subsilver si prosilver, deoarece sunt teme diferite, acestea 2 fiind baza pentru toate temele. Ca sa intelegi mai bine, exista 2 tipuri de teme pentru phpBB3, bazate pe subsilver2 sau prosilver. Sper ca de phpBB3, nu phpBB2 vorbesti. Aici (http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=10488) gasesti un mod pentru asta. Ce vrei mai exact sa modifici la overall_header? Nu are treaba cu afisarea reclamelor printre posturi.