modificare nume in tabela mysql

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

modificare nume in tabela mysql

Mesaj de Tr3z3gu3T »

vreau sa fac phpbb sa modific phpbb-ul in asa fel in cat atunci cand cineva se inregistreaza pe forum sa se inregistreze automat si pe serverul meu de lineage.

ce am facut :
1. am instalat si tabele de la lineage si cele de la phpbb in aceasi baza de date.
2. din tabela accounts si phpbb_users am facut doar una accounts
3. am modificat constants.php ca sa nu isi mai ia infrmatiile din din phpbb_user ci din accounts

iar acum

deoarece nu stiam pe unde sa umblu in fisierele lineageului am ales sa modific phpbb-ul. acum trebuie sa caut in tot scriptul si sa modific campurile de conectare la baza de date user_id si user_password cu login si password. stiti cumva unde trebuie sa umblu? aveti vreo varianta de mijloc ?
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

config.php din root?:)
etherfast.ro - Blog personal
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

pentru?

de akolo schimb table prefix daca ma deranjeaza...
dar nu asta am nevoie .

eu am inst si L2 si phpBB in acceasi baza de date...
iar una din tabele este comuna. numai ca

la L2 userul si parola sunt retinute in login si respectiv password iar la phpBB user_id si
user_password
si acum vine intrebarea cum fac phpBB sa isi retina si el userul si parola in login / password avand in vedere ca ambele(si cand zic ambele ma refer la toate 4) campuri sunt in acceasi tabela din baza de date ?

am fost pe inteles?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”