cum pot sa fac in asa fel incat cand un utilizator se inregistreaza pe forumul meu sa scrie acolo
un mesaj prin care dak da click pe el sa ii redirectoneze spre un topic de pe forum
Am o problema serioasa. Cineva (Sandu Iasmin Radu) m-a amenintat ca imi distruge forumul. Azi mia trimis un email in care mia zis "Daca te pui cu mine platesti; ai vazut ? Ti-am distrus partial forumul ! " Deci el mia aflat parola (probabil cu ajutorul unui hacker). Cine ma poate ajuta sa imi recuperez parola ?
Va rog, am nevoie urgenta de ajutor.
P.S: Aceasta fapta este penala ? Pot sa sun la politie ?
in primul rand nu trebuia sa postezi aici . eu cred ca poti suna la politie .(parerea mea) numai in cazul daca forumul este platit nu ai gazduire gratuita
mihaliv scrie:in primul rand nu trebuia sa postezi aici . eu cred ca poti suna la politie .(parerea mea) numai in cazul daca forumul este platit nu ai gazduire gratuita
Metrou Bombardier, ban 14 zile pt. spam. Scrii acelasi mesaj in mai multe topicuri, unele nici n-au legatura cu ce se scrie in topic. Inca ceva: pentru probleme diferite, deschide topicuri diferite.