Modificare forum

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ana
Utilizator înregistrat

Modificare forum

Mesaj de ana »

Am pus o tema pt forum. Problema e ca patrulaterul din dreapta cu floarea se deplaseaza in partea de jos a patrulaterului din stanga cu topicurile.
Tema este aceasta: http://demo.phpbb3styles.net/sunflower
Patrulaterul se deplaseaza nu la prima pagina , ci in momentul cand intru pe un topic. Unde sa modific?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Mutat de la categoria 3.0.x Cum pot să...?.
Nu am înţeles chiar nimic din ce ai vrut să spui. Arată-ne câteva imagini şi lasă-ne un link către forumul tău să vedem cu ochii noştrii care e problema. Imagine
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

Muzet scrie:Mutat de la categoria 3.0.x Cum pot să...?.
Nu am înţeles chiar nimic din ce ai vrut să spui. Arată-ne câteva imagini şi lasă-ne un link către forumul tău să vedem cu ochii noştrii care e problema. Imagine
http://www.littlejo.ro/phpBB3/viewforum.php?f=2
Iata.
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Eu tot nu am înţeles, din câte văd tema este făcută pentru phpBB 3.0.1. Imagine
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

Muzet scrie:Eu tot nu am înţeles, din câte văd tema este făcută pentru phpBB 3.0.1. Imagine
Da si care e treba cu phpbb 301 nu e voie aici sa discut sau cum?
Nu se vede ca patrulaterul ala din dreapta e jos se duce in... jos?Nu e la locul lui.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da

Mesaj de Shadow of Wishes »

La ce patratel te referi ca eu din cate vad e la locul lui cam tot. Doresti sa primesti un feedback pt tema aceea sau suport?

Daca spui mai multe informatii poti primi suport atat pentru 3.0.1 cat si pt 3.0.2 s.a.m.d.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

Shadow of Wishes scrie:La ce patratel te referi ca eu din cate vad e la locul lui cam tot. Doresti sa primesti un feedback pt tema aceea sau suport?

Daca spui mai multe informatii poti primi suport atat pentru 3.0.1 cat si pt 3.0.2 s.a.m.d.
La mine nu se vede ca e ok tot. Intra pe topicul regulament ca sa vezi ca partea din dreapta se duce jos de tot.
Suport, feedback...asta ce inseamna?
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da

Mesaj de Shadow of Wishes »

Revin cu un raspuns, am incercat pe IE7, Firefox, Opera si pe toate imi este afisat asemanator, dar nimic nu imi sare in ochi sa nu fie la locul lui. Daca poti reveni cu o poza care sa caracterizeze mai bine problema ta, ar fi de ajutor. ;)
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

Shadow of Wishes scrie:Revin cu un raspuns, am incercat pe IE7, Firefox, Opera si pe toate imi este afisat asemanator, dar nimic nu imi sare in ochi sa nu fie la locul lui. Daca poti reveni cu o poza care sa caracterizeze mai bine problema ta, ar fi de ajutor. ;)
ImagineImagine
Aici.
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

La mine se vede perfect. :?
Închis