Probleme permisiuni
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Probleme permisiuni
Salut. Am o problema destul de ciudata la forumul meu phpbb3. Ca administrator, nu am drept de postare cu toate permisiunile fiind facute. Am descoperit un bug la forumul meu, in permisiunile de la forum. Permisiunile de la toate forumurile erau facute, puteam sa postez totul era ok, si cand intru dupa o perioada de cateva zile la fiecare forum aparea: Nu exista permisiuni pentru acest forum. Daca selectez din nou permisiunile si dau OK si intru iar in setarile acelui forum, apare la fel, ca nu are permisiuni. Cum as putea rezolva acest bug/problema? Multumesc.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Am verificat. Totul este OK, dar tot nu am drept de postare.Muzet scrie:Verifică permisiunile pe care le ai tu. Panoul administratorului > Utilizatori şi grupuri > Permisiuni forum pentru utilizatori.
Later Edit: Eu totusi cred ca problema se trage din permisiunile forumului. Am facut un print screen: www.extaziuss.evogames.ro/permisiuni_forum.bmp . Daca selectez sa copieze permisiunile forumului si dau "trimite" si intru iar, imi apare ca nu are permisiuni selectate. Ma puteti sfatui ce pot face pentru a rezolva? Este deja enervant acest bug/eroare. Se poate sa ma contacteze printr-un PM o persoana interesata sa se logheze cu contul meu de administrator poate gaseste vreo "buba" prin PA, desi nu cred. Va multumesc !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu