Cadru penal, etc.

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Uhh...nu e chestie de asta...ca nu pun botul. Vroiam sa stiu pana unde merge prostia in Romania. Apropos...priviti astea:
*imagini sterse de mine, Shadow_One*
*motiv: nu-si au rostul*

Nu am patit nimic de pe urma chestiei asteia..."Utilizatorii nostri au scris un numar de 45577 articole; Avem 7889 utilizatori inregistrati"
Ultima oară modificat 22-Mai-2008, 23:20:50 de către Shadow_One, modificat 1 dată în total.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Extraordinar dar mari hacari mai sunteti...

Spre exemplu eu am un forum mic cu 10 useri si primesc de la un user niste date confidentiale ale unui cont paypal. Tu daca mi-ai "spart" forumul te pot da in judecata la orice ora chiar daca sunt pe host free... Asa ca, apucati-va de treburi serioase.
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Toate treburile sunt serioase. Cand ti se fura munca deja devine mult prea serios...

Sincer mi s-a luat de toti script kiddies care cu un generator de forumuri se cred mari coderi. Si mai sunt si ingamfati...

PS: revenim la oile noastre ca am luat-o pe aratura...
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Eu nu stiu prea multe dar discutia asta nu e ilegala si poate afecta comunitatea phpbb.ro ? Orice copiator va sfarsi prin a-si pierde credibilitatea.Hack&stuff e doar pentru propriul ego.
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Nu cred...eu vroiam doar sa aflu niste aspecte legate de legi & stuff...
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

megastar scrie:Eu nu stiu prea multe dar discutia asta nu e ilegala si poate afecta comunitatea phpbb.ro ? Orice copiator va sfarsi prin a-si pierde credibilitatea.Hack&stuff e doar pentru propriul ego.
Nu este ilegal asa ceva. Hack-ingul in scopuri pur personale cum este in acest caz nu este ilegal.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Myky scrie:Hack-ingul in scopuri pur personale cum este in acest caz nu este ilegal.
Este ilegal.Are ala bani de dat pe avocati si procese si bla-bla? Nu cred...Stai relax ...
spiridusu e plecat in vacanta !
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Deci sa inteleg ca daca eu reusesc sa intru pe serverele google si sterg toata baza de date + backup in scopuri personale ( nu-mi place cum arata google.com ) nu au ce sa-mi faca ?:)
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Daca tu ai avut o pagina identica cu google.com si o poti demonstra. NU au ce sa iti faca.
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Ah deci sa inteleg ca eu imi fac o pagina identica cu google apoi le atac serverele si scap ? :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”