Eu am un forum, SE-Tuning. La un moment dat a fost down o vreme si a aparut o copie a lui, administratorul lui spunand ca este noul SE-Tuning. I-am zis frumos sa-l inchida sau sa stearga urmele de SE-Tuning ca SE-Tuning revine. Am fost injurat, etc. etc. etc. si cam asta s-a ales de forumul ala: http://tunese.lumak.net
Un cretin cica s-a enervat si si-a facut forum pe aceeasi tema. Din invidie ca nu ajunge unde trebuie cu forumul, ma tot ameninta ca vai ca ma da pe mana politiei and stuff pentru hacking & co. Aaa da...si cica pentru ca cer donatii. Totul este absolut free, deci nu am cerut nici un ban obligatoriu. Nu il iau eu in serios and stuff, dar se poate sa fiu acuzat de ceva? Pe forum nu exista warez & stuff. Jocurile si aplicatiile sunt supplied.
Avand in vedere ca am arhiva cu conversatiile cand ma jignea si ma ameninta cu bataia and stuff (d'oh...retard) se poate sa il acuz eu pe el intai? Sa-i cer daune morale and stuff?
Cat timp a fost forumul in Brasov, a fost totul ok. O data cu userii multi, cresc si cerintele serverului, asa ca a trebuit sa-l mut. Cretinoizii de la firma de hosting de unde am cumparat domeniul nu imi schimba NS-urile si am tot stat dupa ei. De asta a fost forumul down. El are impresia ca a fost jos pentru ca a trimis el isj

PS: toata lumea stie de fapt cine sunt si ce fac eu pentru phpbb. Ma cunosc cei de pe phpbb.com, startrekguide.com si phpbb.ro. D'eh...mare ti-e gradina Doamne.
PS2: el se lauda ca are forum vB si ca eu am phpBB. Din asta reiese (dupa mintea lui) ca eu sunt vai de capul meu ca nu am bani de vB si ca nu am stiut sa imi instalez vB

PS3: pot parea putin ciudate ps-urile, dar sunt luate de pe un forum unde deja am postat. Nu am stat sa rescriu tot.