cod de inregistrare

Discuţii legate de forumul MJR PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Oricum fisierele trebuie sa le aduci la ultima versiune, cat mai repede posibil.

Cat despre confirmarea vizuala la versiunea 2.0.19, cred ca exista deja, si daca zici k totul e ok in fisierul profile_add_body.tpl vezi daca sunt ok liniile si la admin/board_config_body.tpl la zona de activare a codului.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Leocupy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Leocupy »

Am si eu o problema dar invers! Am dezactivata di panoul administratorului optiune cu cod control si tot le cere noilor inregistrati sa bage cod ! De ce? care e buba?
Eu am tema fisubtext ! Imi zice cineva ce se intimpla?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Leocupy scrie:Am si eu o problema dar invers! Am dezactivata di panoul administratorului optiune cu cod control si tot le cere noilor inregistrati sa bage cod ! De ce? care e buba?
Eu am tema fisubtext ! Imi zice cineva ce se intimpla?
si cu subSilver ce se intampla ?
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

Sub silverul e ok! Era normal. Insa eu nu folosesc asa ceva! Oricum am observat in PA ca mai exista o comanda separat pt comanda asta! Fisubtext-ul asta e ceva mai greoi (pt mine unu) decit un simplu subsilver ! Oricum multumesc frumos de raspund!!! Ps: am trimis si alte mesaje pe forum si nu mi-sa raspuns nici dupa aproape 2 saptamini.Asteptam si eu niste comentarii ca sa pot rezolva problemele. Sper sa reusesc sa le rezolv cu ajutorul vostru !!!
flowers

Mesaj de flowers »

Atunci problema e la template-ul ala Fisubtext. Vezi daca e updatat pentru phpbb 2.0.21. Ai aici modificarile de template de la o versiune la alta: http://phpbb.ro/dload.php?action=category&cat_id=38
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

Te rog frumos sa nu rizi de mine dar faza cu updatele chiar ma depaseste! Habar nu am cum se procedeaza! Nu stiu cum sa fac update man ! Si inca o data...NU RADE !!! Acum poate am sansa sa invat si treaba asta! Ms fain.
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

Ps: cred ca asta e varianta mea de phpbb- "Powered by phpBB 2.0.21 © 2001 phpBB Group
Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community
[ MJR PhpBB MOD 2.0.0 ] copyright © 2006 MJR" ! Cred ca e ultima versiune iesita !
flowers

Mesaj de flowers »

Pai de ce nu zici asa, ca e MJR MOD ? Am crezut ca te referi la phpBB. Poate te ajuta Alex, the creator.
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

E da? Nu o sa faca asta. Am rezolvat cu imaginea aceea de siguranta insa fisubtextul asta e ceva mai complex si nu prea stiu sa lucrez in el . Am facut niste modificari la template dar am niste "enigme" nu stiu sai scot anumite chestii (nu am reusit chip)! de exemplu counterul lui zice default nr de vizitatori insa de la 1 august, pe cind eu am pus portalu de 20 de zile in "functiune" si nu stiu sai schimb data aceea, si asta nu e singura treaba! in fine, nu mai comentez deoarece sigur se va lega vreun admin/ moderator de mine pt ca am postat aici si poate trebuia sa scriu treburile astea in alta parte, dar am facut si asa si nu am primit nici un raspuns! ma rog, sper ca voi primii pina la urma...! multzam inca o data frumos.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Leocupy scrie:E da? Nu o sa faca asta.
pai nu o sa fac asta.

acolo scrie: [ RADIO STIL ROMANIA ] copyright © 2006 BAGHEERA sa rezolve baghera problema. atita timp cit va asumati merite pe care nu le aveti, inseamna ca treb sa fiti in stare sa si rezolvari problemele.

topic inchis!
Închis

Înapoi la “MJR PhpBB MODificat”