cod de inregistrare
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Oricum fisierele trebuie sa le aduci la ultima versiune, cat mai repede posibil.
Cat despre confirmarea vizuala la versiunea 2.0.19, cred ca exista deja, si daca zici k totul e ok in fisierul profile_add_body.tpl vezi daca sunt ok liniile si la admin/board_config_body.tpl la zona de activare a codului.
Cat despre confirmarea vizuala la versiunea 2.0.19, cred ca exista deja, si daca zici k totul e ok in fisierul profile_add_body.tpl vezi daca sunt ok liniile si la admin/board_config_body.tpl la zona de activare a codului.
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sub silverul e ok! Era normal. Insa eu nu folosesc asa ceva! Oricum am observat in PA ca mai exista o comanda separat pt comanda asta! Fisubtext-ul asta e ceva mai greoi (pt mine unu) decit un simplu subsilver ! Oricum multumesc frumos de raspund!!! Ps: am trimis si alte mesaje pe forum si nu mi-sa raspuns nici dupa aproape 2 saptamini.Asteptam si eu niste comentarii ca sa pot rezolva problemele. Sper sa reusesc sa le rezolv cu ajutorul vostru !!!
-
Atunci problema e la template-ul ala Fisubtext. Vezi daca e updatat pentru phpbb 2.0.21. Ai aici modificarile de template de la o versiune la alta: http://phpbb.ro/dload.php?action=category&cat_id=38
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
E da? Nu o sa faca asta. Am rezolvat cu imaginea aceea de siguranta insa fisubtextul asta e ceva mai complex si nu prea stiu sa lucrez in el . Am facut niste modificari la template dar am niste "enigme" nu stiu sai scot anumite chestii (nu am reusit chip)! de exemplu counterul lui zice default nr de vizitatori insa de la 1 august, pe cind eu am pus portalu de 20 de zile in "functiune" si nu stiu sai schimb data aceea, si asta nu e singura treaba! in fine, nu mai comentez deoarece sigur se va lega vreun admin/ moderator de mine pt ca am postat aici si poate trebuia sa scriu treburile astea in alta parte, dar am facut si asa si nu am primit nici un raspuns! ma rog, sper ca voi primii pina la urma...! multzam inca o data frumos.