cod de inregistrare
cod de inregistrare
as vrea sa stiu cum pot scoate si eu codul de inregistrare deoarece pe anumite teme nu il arata si daca vrei sa te inregistrezi
si nu scrii codul iti zice ca nu te poti inregistra ca ai bagat
un cod invalid !
un cod invalid !
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Si pentru ca nu este o soltutie prea buna, poti lua fisierele profile_add_body.tpl de la subsilver si de la stilul care iti face probleme si vezi unde sunt neconcordantele.
Ar trebui sa gasesti codul:
Ar trebui sa gasesti codul:
<tr>
<td><span>{L_CONFIRM_CODE_IMPAIRED}</span><br><br>{CONFIRM_IMG}<br><br></td>
</tr>
<tr>
<td><span>{L_CONFIRM_CODE}: * </span><br><span>{L_CONFIRM_CODE_EXPLAIN}</span></td>
<td><input></td>
</tr>
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: cod de inregistrare
nu-l arata pt ca respectivele teme nu sint actualizate pentru ultima versiune de phpbb. dar il poti modifica si tu, asa cum ti-a spus seelview.kenzoR scrie:as vrea sa stiu cum pot scoate si eu codul de inregistrare deoarece pe anumite teme nu il arata si daca vrei sa te inregistrezi
un cod invalid !
am si eu o problema asemanatoare: eu vreau sa activez inregistrarea vizuala, dar nu imi mai apare in cp. m-am uitat in profile_add_body.tpl la stilul curent, cum spunea seelview si totul e ok. ar mai fi si alte fisiere in care sa arunc o privire?
in baza de date exista phpbb_confirm si totul e ok si acolo..
le: am v. 2.0.19
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Asta e problema . Fa un upgrade si vei vedea rezultatul .cip scrie:am si eu o problema asemanatoare: eu vreau sa activez inregistrarea vizuala, dar nu imi mai apare in cp. m-am uitat in profile_add_body.tpl la stilul curent, cum spunea seelview si totul e ok. ar mai fi si alte fisiere in care sa arunc o privire?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Daca folosesti metoda Code changes, o sa-ti reuseasca fara probleme. Gandeste-te ca adaugi inca un mod.
Lista cu fisierele necesare o gasesti aici: dload.php?action=category&cat_id=37
Lista cu fisierele necesare o gasesti aici: dload.php?action=category&cat_id=37
uitasem ca exista si varianta asta
multumesc, seelview.
le: si totusi.. cand am vazut ce schimbari de cod am de facut, mi-a pierit tot cheful. cel putin, de la .19 la .20 am.. pana mor
si dupa aia, mai am si pt .21..
deci clar.
eniuei, nu inteleg o chestie: .19 nu are faza cu (,) codul de inregistrare? ca parca tineam minte ca da. daca nu, phpbb_confirm pt ce-i in bd?

multumesc, seelview.
le: si totusi.. cand am vazut ce schimbari de cod am de facut, mi-a pierit tot cheful. cel putin, de la .19 la .20 am.. pana mor

deci clar.
eniuei, nu inteleg o chestie: .19 nu are faza cu (,) codul de inregistrare? ca parca tineam minte ca da. daca nu, phpbb_confirm pt ce-i in bd?