[ CA ] Instalarea forumului phpBB pe evonet.ro

Posibile rezolvări la problemele legate de phpBB publicate in Catalogul cu articole
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Valerica scrie:pai da...da problema e ca nu pot uplada tot phpu'...le ia pe bucati..si as sta o vesnicie pt asta
Normal ca "le ia pe bucati" , doar n-ai vrea sa uploadezi arhiva si gata . Acel folder phpBB este alcatuit din mai multe fisiere ... alea sunt "bucatile" . Daca nu ai rabdare... problema ta .
Valerica
Utilizator înregistrat

Mesaj de Valerica »

ok o sa am rabdare...si dupa ce le upladez ce mai trebuie sa fac?...k dak intr pe situ meu imi apare pagina aia "index" si in lista nu scrie decat "parent folder" ...e cva in neregula?
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

pai cat sa dureze ma? la mine nu dureaza mai mult de 30min decat cand merge netu groaznic
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Valerica scrie:ok o sa am rabdare...si dupa ce le upladez ce mai trebuie sa fac?...k dak intr pe situ meu imi apare pagina aia "index" si in lista nu scrie decat "parent folder" ...e cva in neregula?
Da , e in neregula faptul ca nu ai rabdare sa se termine de uploadat .

Dupa ce se termina, citeste acest tutorial .
Valerica
Utilizator înregistrat

Mesaj de Valerica »

deci nu intelegi...dak as face click pe folderul php si sa astept dupaia sa se upladeze n-ar fi o problema k as astepta
dar yo acuma trb sa creez fiecare folder : avatar ranks instal si tot ceea ce mai contine php-u

Asta mai e normal? :)
Skyler
Utilizator înregistrat

Mesaj de Skyler »

asta am inteles si eu, dar la mine pe 122mb.com aveam optiunea sa uploadez de pe site fisier cu fisier, insa am primit si acces ftp. daca nu scrie nimic despre ftp in mailul primit de la ei, cauta alt host. nu ai cum sa faci forumul fisier cu fisier, deoarece dupa instalare trebuie sa mai stergi 2 foldere. e destul de greu
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Sa o luam de la inceput ...

Ai downladat phpBB 2.0.21 FULL PACKAGE de pe http://www.phpbb.com/downloads.php ?

Ai dezarhivat arhiva pe computer ?

Ai uploadat ultimul subfolder (adica daca e phpBB2.0.21/phpBB/etc .. ultimul subfolder e phpBB ) pe serverul FTP ?

Daca da, nu vad de ce ar trebui sa te strofoci facand acele foldere manual .
Skyler
Utilizator înregistrat

Mesaj de Skyler »

aliniuz, din cate am inteles el nu are acces ftp. nu a uploadat nimic. continutul ultimului subfolder trebuie uploadat manual, fisier cu fisier, deoarece uploadul de pe o pagina web nu permite foldere. folderele se creaza manual si incarci pe rand fisierele necesare in ele.
Valerica
Utilizator înregistrat

Mesaj de Valerica »

pai zi asa..k deja ma doare mana
Valerica
Utilizator înregistrat

Mesaj de Valerica »

deci yo bag parola si utilizatorul in ftp(smart)...se conecteza..upladez ceea ce doresc...si dupaia mai ce trebuie sa fac..explica de aici in continuare...
Închis

Înapoi la “Articole şi soluţii”