Normal ca "le ia pe bucati" , doar n-ai vrea sa uploadezi arhiva si gata . Acel folder phpBB este alcatuit din mai multe fisiere ... alea sunt "bucatile" . Daca nu ai rabdare... problema ta .Valerica scrie:pai da...da problema e ca nu pot uplada tot phpu'...le ia pe bucati..si as sta o vesnicie pt asta
[ CA ] Instalarea forumului phpBB pe evonet.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Aliniuz
- Fost coleg
Da , e in neregula faptul ca nu ai rabdare sa se termine de uploadat .Valerica scrie:ok o sa am rabdare...si dupa ce le upladez ce mai trebuie sa fac?...k dak intr pe situ meu imi apare pagina aia "index" si in lista nu scrie decat "parent folder" ...e cva in neregula?
Dupa ce se termina, citeste acest tutorial .
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
asta am inteles si eu, dar la mine pe 122mb.com aveam optiunea sa uploadez de pe site fisier cu fisier, insa am primit si acces ftp. daca nu scrie nimic despre ftp in mailul primit de la ei, cauta alt host. nu ai cum sa faci forumul fisier cu fisier, deoarece dupa instalare trebuie sa mai stergi 2 foldere. e destul de greu
- Aliniuz
- Fost coleg
Sa o luam de la inceput ...
Ai downladat phpBB 2.0.21 FULL PACKAGE de pe http://www.phpbb.com/downloads.php ?
Ai dezarhivat arhiva pe computer ?
Ai uploadat ultimul subfolder (adica daca e phpBB2.0.21/phpBB/etc .. ultimul subfolder e phpBB ) pe serverul FTP ?
Daca da, nu vad de ce ar trebui sa te strofoci facand acele foldere manual .
Ai downladat phpBB 2.0.21 FULL PACKAGE de pe http://www.phpbb.com/downloads.php ?
Ai dezarhivat arhiva pe computer ?
Ai uploadat ultimul subfolder (adica daca e phpBB2.0.21/phpBB/etc .. ultimul subfolder e phpBB ) pe serverul FTP ?
Daca da, nu vad de ce ar trebui sa te strofoci facand acele foldere manual .