[ CA ] Instalarea forumului phpBB pe evonet.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[ CA ] Instalarea forumului phpBB pe evonet.ro
Nume articol: Instalarea forumului phpBB pe evonet.ro
Autor: Etherfast
Descriere: Instructiuni detaliate pentru instalarea forumului phpBB pe serverul evonet.ro
Categorie: Instalare/actualizare/conversie
Tip: Tutorial
>>Citeşte articolul întreg
Autor: Etherfast
Descriere: Instructiuni detaliate pentru instalarea forumului phpBB pe serverul evonet.ro
Categorie: Instalare/actualizare/conversie
Tip: Tutorial
>>Citeşte articolul întreg
Ultima oară modificat 06-Iun-2009, 21:46:10 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: link KB actualizat
Motiv: link KB actualizat
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
ok...pai trebuie sa uploadezi tot continutul folderului phpbbX la locul lui, de aceea este nevoie de acces ftp, fiindca nu cred ca un om traieste destul de mult pentru a pune fiecare fisier la locul lui, pentru a integra fiecare folder in ramura din care face parte. eu zic sa te lasi. si oricum asta trebuia postat aici
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu ai cum sa ai phpbb4 intrucat ultimul Final release e phpBB2 , iar phpBB3 exista dar in stadiul de beta .Valerica scrie:eram sigur...
Deci ai scris in acel documentar k trebuie sa incarc php-u' yo am phpbb4...cum fac ca sa-l incarc?
Din moment ce il ai in PC , il poti uploada folosind un client FTP pe serverul tau FTP ce ti-l ofera un anumit host .