Incarcare imagine din calculator
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Te rog frumos aliniutz imi spui mai precis ... sa le copiez te referi sa le iau din alt stil ? de exemplu subSilver ? sau sa le creez ... ? si unde anume pe server direct in radacina sau intr-un folder .. anume ? Scuza-ma ca te intreb dar vreau sa fiu 100% sigur ca sa nu am probleme dupa aceea daca fac aiurea de capul meu. ms
Un Nimeni Celebru ...
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Fisierele alea nu depind de nici un stil. Sunt fisierele din core ale forumului, le gasesti in /includes, parca. Le poti lua din arhiva originala phpBB.
etherfast.ro - Blog personal
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
Da etherfast le-am gasit acolo unde ai zis ... acuma le-am dat copy si le am pe desktop acuma trebuie sa le uploadez inapoi pe server dar in radacina ? sau unde trebuie sa le pun ? Scuza-ma ca sunt asa de stresant
dar chiar nu am idee nu am mai avut tangente cu php pana acuma .. incerc sa ma acumulez

Un Nimeni Celebru ...
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
OK am facut cum ati spus ... am luat din arhiva phpbb2 fisierele alea doua din /includes (desi mai erau o data pe server) le-am uploadat si tot acelasi lucru, nu reusesc sa pun o imagine de la mine din PC :

Ce ste de facut ? ... daca vreti .. va dau la unul din admini user pass sa vedeti
Nu este modificat nimica la el, MOD-uri nici atata ca nu stiu sa le pun .. Of deja simt ca devin stresant
cu subiectul ala but i need help

Ce ste de facut ? ... daca vreti .. va dau la unul din admini user pass sa vedeti

Un Nimeni Celebru ...
...
Hostul tau are activa functia copy ?
Pentru ca da eroare atunci cand incerca sa mute fisierul in directorul precizat de tine ... Daca vorbesc prostii raspunde la intrebarea de mai sus

Cod: Selectaţi tot
$move_file($avatar_filename, './' . $board_config['avatar_path'] . "/$new_filename");

- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
Aliniuz eu am luat versiunea de aici ... full package nu m-am uitat care e ... cea din tutorialul de instalare ... NetraKID habar nu am la ce te referi ! Si mie nu imi da nici o eroare de genul codului ce lai postat tu mai sus ... doar eroarea cand incarc imaginea din PC si e print screen in primele posturi ale mele !
Un Nimeni Celebru ...