Incarcare imagine din calculator

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
HeLLioN
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Incarcare imagine din calculator

Mesaj de HeLLioN »

Ok am vazut aici multe subiecte legate de avatar ... dar nu reusesc sa imi dau seama .. eu am sa postez foarte simplu :
Dau Browse selectez imagine din calculator dau Trimite si resultatul :

Imagine

Ceea ce vreau eu e foarte simplu : Vreau ca toti userii care vor intra pe forum sa poata pune o imagine din PC, Nu vreau sa pun un set de avatare la avatars ca smiley-urile...ci vreau ca fiecare sa isi puna ce avatar vrea .... dar imi da eroarile alea ... ce trebuie facut ... explicati-mi va rog nu ma trimiteti in alta parte (link-uri sau tutoriale din alea ...............)

Multumesc
Un Nimeni Celebru ...
mfk
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de mfk »

trebuie sa setezi anumite permisiuni la folderele unde vor fi stocate avatarele. intra pe ftp si dai chmod 777 la folderul images/ si images/avatars/. asa ar trebui sa functioneze ;)
HeLLioN
Utilizator înregistrat

Mesaj de HeLLioN »

am facut asta si inainte .. si am mai facut asta si acuma .. dar rezultatul tot ala e .. este identic, aceleasi erori ... :| dar nu inteleg chestia cu avatarele de ce nu e default ? daca vreti .. unul din administratori va dau server user si pass pe PM sa vedeti ... nu e problema

Imagine

Imagine
Un Nimeni Celebru ...
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Doar fisierul avatars trebuie sa aiba chmode 777, incearca sa copiezi din nou usercp_avatar.php si page_header.php in cazul in care ai folosit vreo modificare, si daca da, atunci te sfatuiesc sa iti faci bakeup tot timpul inainte de a face vreo modificare,
hai succes.
HeLLioN
Utilizator înregistrat

Mesaj de HeLLioN »

sorelsorel scrie:Doar fisierul avatars trebuie sa aiba chmode 777, incearca sa copiezi din nou usercp_avatar.php si page_header.php in cazul in care ai folosit vreo modificare, si daca da, atunci te sfatuiesc sa iti faci bakeup tot timpul inainte de a face vreo modificare,
hai succes.
Din cate vezi in imagine .. avatars e pus la 777 si eu nu am facut nici o modificare la fisierele care le-ai pus tu acolo ! De fapt nu am facut nici o modificare in afara de CHMODE 777 la avatars ....
Un Nimeni Celebru ...
Sultanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sultanul »

ai modificat cumva din configurare generala care este calea unde se tin avatarele?
HeLLioN
Utilizator înregistrat

Mesaj de HeLLioN »

Imagine

aici din cate stiu e totul in regula !
Un Nimeni Celebru ...
Sultanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sultanul »

e in regula dar altceva nu stiu... uploadeazo pe un site si pune-o pe forum si gata te chinui atat.Daca nu reuploadeaza forumul si gata.
HeLLioN
Utilizator înregistrat

Mesaj de HeLLioN »

Pai daca se poate rezolva de ce sa il pun pe alt site ... da, eu pun avatarul dar .. ceilalti cum fac .. tot asa trebuie sa faca si ei ... sa puna avatarul pe un site si pe urma pe forum ... ... e nasol asa :( sper sa se poata rezolva ca sa nu fie nevoie de alte complicatii ... :)
Un Nimeni Celebru ...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Daca zici ca forumul tau e clean , n-ai niciun MOD instalat pe el , copiaza 2 fisiere fresh page_header.php si usercp_avatar.php la tine pe server si totul va fi OK .
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”