cand creez o categorie + forum nu le vad userii normali
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Hmm nu prea ai inteles poate m-am exprimat eu gresit, asta stiu cum sa le creez dar eu vreau ca de exemplu pe vBulletin, sub descriptionul de la fiecare forum sa arate ce subforumuri sunt de ex
Forum
Description: Acesta este bla bla bla
Subforums:
Si mai e ceva: Vreau ca in acel Forum de mai sus sa se poata scrie DOAR in Subforums, intelegi ?:)
Forum
Description: Acesta este bla bla bla
Subforums:
Si mai e ceva: Vreau ca in acel Forum de mai sus sa se poata scrie DOAR in Subforums, intelegi ?:)
Pai atunci intri la forumul principal care apartine unei categorii din index, si acolo ai ceva de genul show subforums. E seara si sunt obosit, nu iti pot spune exact. Maine daca e iti zic mai sigur unde trebuie sa mergi. SI pentru ca utilizatorii sa poata posta doar in subforumuri, trebuie sa setezi permisiunile pentru acel forum astfel incat sa nu se poata posta din parte utilizatorilor inregistrati.