Noob dar sper cu, gust bun aruncati o privire..........

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
BlackNetwork
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BlackNetwork »

BlackNetwork scrie:Ok bun sfat dar pe unde gasesc sideba............ si nu mi-ai rasp la intrebare
"2) Am o problema cu gym_sitemaps l-am pus imi merge dar nu imi apare nicaieri pe site icoanele privind rss exe ar fi trebuit sa apara si sus in bara la url cum exemplu apare la maine adica pe www.blacknetwork.ro , deci niste sfaturi Smile. "

" am adaugat sitebar, attach mod si acum la 5 dimineat'a am terminat de adaugat si MOD-Profile_Control_Panel (a dracu de lung).............. tot inainte :) apropo stiti careva daca se poate cumva pune vre-un side bar sau ceva cu schimb valutar vremea si alte chestii genu asta? si daca de de unde iau si eu..
alte sfaturi, sugestii, opinii, pareri?? in special alte addons-uri ce mi le recomandati.
Nu va rusinati spuneti tot :d
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

fara suparare cemi place de la forumu ala ,mai ales acu , este topu atat imi place , era mai frumos inainte fara "sitebar" acolo , teas sfatui sa alegi alt template ca sunt cu miile mai frumoase ca ala.
BlackNetwork
Nou venit

Mesaj de BlackNetwork »

:) asa am spus si eu drept urmare l-am scos "sidebar", cat despre template imi place si o sa ramana asta eventual ca inca cateva britbrituri in plus si nu sunt intors de la tata sa ma shimb de colo, colo imi place cel mai mult ca e simplu si se asorteaza cu site-ul, cat desprea bannerul de sus ma tot chinui sa adaug un flash mai mare pe acolo dar nu reusesc.......... :(
si ce sfaturi mai dati ce addon sa mai adaug si/sau alte chestii, trestii??
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”