Noob dar sper cu, gust bun aruncati o privire..........

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
BlackNetwork
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Noob dar sper cu, gust bun aruncati o privire..........

Mesaj de BlackNetwork »

Sal, pentru inceput la tot poporul, sunt nou pe forum si nood in domeniu phpbb, dar am luat si eu ceva de pe ici de colo si mia iesit urmatoarele:
site: www.blacknetwork.ro este oscommerce si ce sa spun chiar scot un ban cu el......... :p
Forum: www.blacknetwork.ro/forum care este phpbb2 si un template gasit, nu mai stiu pe unde,cu un banner mare facut de mine, la el lucrez de vreo saptamanaca disperatul pentru ai face tot felu de imbunatatiri gen SEO, Link-Echange,Mods si altele. a tin sa precizez ca debia aseara l-am deschis oficial deci este la inceput dar sper cu un viitor prosper.
P.S astept sfaturi, pareri, opinii, parteneri pentru un link-echange si cam atat.
Multumesc anticipat si scuzati gramatica, am c-am lipsit de la limba romana. :)
ihonut
Utilizator înregistrat

Mesaj de ihonut »

Foarte frumos.Imi pace si site-ul si forumul cu toate ca la forum sper ca nu-l lasi asa simplu.Oricum imi palce ca sunt asortate la culoare si forumul si siteul.Daca vrei sa vb. in particular de link exchage sau alte chestii da-mi un PM. :wink:
DUBLUFORUM.COM
www.dubluforum.com
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

felicitari. e printre singurele siteuri de aici care merita publicate. e cu bun gust, dar am o intrebare. tu detii toate acele aparate?
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Site-ul imi place foarte mult insa la forum mai ai de munca. Personalizeaza-l, iinstaleaza moduri , etc... Succes ;)
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Pune si tu copyright phpBB.com pe forum.

Template-urile sunt dragute.
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Si mie imi place site-ul cum arata. Insa tema de la forum nu mi-a placut niciodata, dar pana la urma tu il faci cum vrei. Bafta!
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Mesaj de WWEMania »

frumusele...dar siteul l-ai inscris in prea multe topuri
BlackNetwork
Nou venit

Mesaj de BlackNetwork »

Prima data multumesc pentru toate raspunsurile si sugestiile, acum sa si rasp :P :
"WWEMania frumusele...dar siteul l-ai inscris in prea multe topuri"
site-ul este aparut de vreo 5 luni si dupa cum bine vedeti are pagerank 3" adica si clienti" , si asta se face doar cu foarte multe inscrieri in motoare de cautare, link echange si altele altfel nu este cunoscut, deci banner-le alea de jos sunt de la unele site-uri mai importante care oarecum te obliga sa faci le pui un banner pe site, ori pentru o pozitionare mai buna pe site-lor ori pentru a exista in "topurile lor".

"c|neva Si mie imi place site-ul cum arata. Insa tema de la forum nu mi-a placut niciodata, dar pana la urma tu il faci cum vrei. Bafta!"
CE pot sa spun am cautat un template simplu chiar super simplu fara prea multe "prostii" daca se poate spune asa, si vorba ta fiecare cu cei place, dar oricum mersi de afirmatii.

"Aliniuz Pune si tu copyright phpBB.com pe forum. "
:P nu prea imi plac chestiile cu copyright dar, asta ar insemna lipsa de respect asa ca ............ o sa trebuieasca sa pun. (am pus)
A si ca tot am vazut ca tu esti taticul pe aici as avea si eu vreo 2 3 10 intrebari:
1)Ce Addon-uri ma sfatuiesti sa mai adaug?? am adugat pana acum, adv_mod_rewrite, gym_sitemaps, MUSIC ONLINE MOD README, dar si am mai strans cateva care as dori sa le bag in viitorul apropiat "azi cred" ,Optimal_titles, dynamic_meta_tags, Simple-Show, mod-profilcp.
2) Am o problema cu gym_sitemaps l-am pus imi merge dar nu imi apare nicaieri pe site icoanele privind rss exe ar fi trebuit sa apara si sus in bara la url cum exemplu apare la maine adica pe www.blacknetwork.ro, deci niste sfaturi :).
3)Am bagat MUSIC ONLINE MOD dar dupace urc melodia si dau sa o acult nu merge nu stiu ce are poate imi poti da un sfat. (sa rezolvat) stiti vreun serv care sa tin melodii pentru a baga numai link ca asa nu prea spatiu si daca ma prinde nici nu am copyright...... am puso :(
4) in viitorul apropiat am sa vin cu restu "sper sa nu" :d

"CaTaNhA, multani si da am in mare ex sisteme gps am decat vreo 8 modele in rest se pot aduce la comanda in 24 max 48 ore| Skyler, multani | ihonut, Sfaturi ca nu prea stiu ce sa ii pun in leg cu personalizarea "acum iti dau PM |
Scuzati gramatica
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Eu sunt copilu' :P .

Te-as sfatui sa adaugi ce crezi tu ca e mai util si mai estetic pentru forumul tau. Spre exemplu un sidebar pe aqua ar da foarte frumos si ti-ar face forumul foarte atragator. Subforumurile constituie un lucru de care nu se poate lipsi niciun forum, dupa parerea mea. In ideea ca sunt utile oricui.
BlackNetwork
Nou venit

Mesaj de BlackNetwork »

Ok bun sfat dar pe unde gasesc sideba............ si nu mi-ai rasp la intrebare
"2) Am o problema cu gym_sitemaps l-am pus imi merge dar nu imi apare nicaieri pe site icoanele privind rss exe ar fi trebuit sa apara si sus in bara la url cum exemplu apare la maine adica pe www.blacknetwork.ro , deci niste sfaturi Smile. "

" am adaugat sitebar, attach mod si acum la 5 dimineat'a am terminat de adaugat si MOD-Profile_Control_Panel (a dracu de lung).............. tot inainte :) apropo stiti careva daca se poate cumva pune vre-un side bar sau ceva cu schimb valutar vremea si alte chestii genu asta? si daca de de unde iau si eu..
alte sfaturi, sugestii, opinii, pareri?? in special alte addons-uri ce mi le recomandati.
Nu va rusinati spuneti tot :d
Ultima oară modificat 19-Mai-2007, 00:35:11 de către BlackNetwork, modificat 1 dată în total.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”