www.sibiul.ro/forum -> pareri si sugestii despre site/for

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ovisopa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ovisopa »

Vreau modificare care ai facut-o Logic ! Daca se poate, nu voi strica nici o legatura dintre autor si dintre mine.
pai man io am facut multe modificari la forum ... chiar acum instalam post icons mod, banuiesc ca vrei sa arhivez forumu si sa tzi-l trimit ca daca ti-as trimite pozele mele (butoane, icon'uri ...) nu stiu daca te va ajuta cu ceva ..

nu am prea inteles care e faza cu stricatu legaturilor dintre autor si tine ... ce legaturi ??? care autor ??

PS. ne-am cam departat de la subiect hai mai bine sa vb pe yahoo sau mail !

see ya
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

eu am alta propunere: daca stilul e cat de cat original (oricum arata bine) sa il prezentam si aici in sectiunea de Stiluri demo si eventual in sectiunea de Download stiluri (daca e original) ! Daca e ok, da-mi un semn ...

Spor la treaba in continuare !
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

bogdan scrie:eu am alta propunere: daca stilul e cat de cat original (oricum arata bine) sa il prezentam si aici in sectiunea de Stiluri demo si eventual in sectiunea de Download stiluri (daca e original) ! Daca e ok, da-mi un semn ...

Spor la treaba in continuare !
uite aici cum arata cel original http://www.sibiul.ro/pozestiri/original_forum.jpg

am schimbat toate iconurile .. butoanele si culorile dar nu pot as zik ca este un template original e unul facut de infected fx ... oricum eu zik ca nu se mai aseamana template-urile intre ele decat foarte putin.

In legatura cu publicarea lui cand o sa-l gat , (ieri am instalat post icons mod ... zilele astea o sa-mi fac timp pt default avatar MOD si cateva butoane lipsa de la mesaje private :oops: ).. o sa-l punem aici .. in ce categorie vreti voi .. dar nu la originale ! .. probabil ca o sa modific putin si culorile sa nu fie exact ca al meu :lol: ...

mai vb

see ya
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Buna,
Templateurile se aseamana doar prin background :D . In general totul e diferit. Am observat ca ai facut probabil si modificari vizuale (''stringerea'' forumului de la 'Fluid' la 'Fixed'. Parerea mea este ca asa arata mai bine pentru ca descrierele fiecarui forum in 'Fluid' este prea lunga si citeodata neplacuta pentru citit. Stii ar fi bine inca si un canal irc de tip #sibiul.ro sau chiar #sibiul( presupun ca deja e ocupat) pentru comunicarea online a cetatenilor :wink: .

Bafta !
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

IRC'u nu mai prea e la moda .. eu cel putin nu il mai folosesc de cativa ani .. daca tot o sa fac un chat o sa fac tot pe site .. un script ceva sa nu-i mai obligi sa-si bage si mircu.

Eu am vazut ca in general nu se prea folosesc chat-urile pe site-uri, chiar daca site-ul are asa ceva.

Mai vedem .. poate mai incolo cand se vor strange mult mai multi vizitatori ... :lol:

mai vb

see ya
ovisopa
Utilizator înregistrat

inca cateva modificari :)

Mesaj de ovisopa »

Azi am mai bagat cateva moduri misto la forum ... creca o sa ma opresc in curand :lol: ca am muncit destul la forumu ala ...

1. Am instalat Post Icons MOD dar am schimba toate iconurile... am pus unele care mi-am placut mie mai mult :) Anuntul de pe forum !

2. Mi-am facut un buton pt Go To Top pt ca la templateu asta nu era :(

3. Am instalat Gender MOD 1.2.6 , acum utilizatorii vor putea selecta sexul lor cand se inregistreaza sau din profil , sub avatar apare simbolul sexului .... interesant

4. Am instalat default avatar MOD ... cu un add-on pentru a pune poze diferite in functie de sex .. asta e mai misto :) Anuntul de pe forum !

arata misto ???

mai vb

see ya
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

O singură observaţie: în forum poate răspunde orice vizitator fără a fi înregistrat ;-)
ovisopa
Utilizator înregistrat

doar ala e deschis pt oricine

Mesaj de ovisopa »

am vazut acum ca ai bagat mesajele alea de pe 213.157 .... :lol: ... am lasat sa se poata baga mesaje doar la categoria aia , in caz ca omu nu se poate loga sau mai stiu io ce pateste forumu .. sa fie totusi un forum deschis ... In rest sunt inchise toate forumurile .

mai vb

see ya
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

Prima dată dată am crezut ca este o greşeală şi ca orice greşeală... am repetat-o :lol:
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

ovisopa, cred ca forumul sibiul.ro are cele mai multe MOD-uri instalate... sa nu le uiti sirul daca e nevoie de o reinstalare :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”