www.sibiul.ro/forum -> pareri si sugestii despre site/for

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ovisopa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.sibiul.ro/forum -> pareri si sugestii despre site/for

Mesaj de ovisopa »

Acum dupa vreo 2 saptamani in care am tot modificat una si alta la forum m-am gandit sa va cer si voua o parere in legatura cu forumul ( daca se poate si despre site ) .

Cea mai tare questie cu forumu asta a fost faza cu smiley faceurile alea ... imediat dupa ce mi-am instalat forumul am zis ca neaparat trebuie sa mai bag mai multzi zambaretzi .. am cautat pe net o gramada, am mai ales din ce aveam eu ( is strangaretz de fel :lol: ) si m-am apucat sa le bag .. dar cum ?? io n-am vast ca are in administrare pagina de smileys si m-am apucat sa-mi fac o tzar de script sa-i bag mai ushor .. shi dai si dai ... :?

pe urma incet incet am instalat tot cate un MOD , birthday, attach, seo, quickreply am mai facut niste modificari la partea de jos ...am mai zis pe forum ca {S_AUTH_LIST} dupa parerea mea nu prea ajuta .. mai mult incurca utilizatorii forumului .. am scos partea aia si de la topics si de la forums si am facut un nou tabel la care i-am zis "legenda" unde am pus iconurile alea despre mesaje .. eu zik ca arata misto asa .
Si am mai modificat partea cu paginile (Pagina 1 din 2 Dute la pagina 1, 2) acum e mai adunat totul (ex)... ideea mi-a venit cand am vazut ultimul vbuletin parca .. acolo e asa .. acolo e misto si chestia cu sagetile in loc de urmatoarea , anterioara .. as fi facut si eu asa dar poate era mai greu pt utilizatorii de rand ... ca si asa vad ca foarte multi au probleme .. nu stiu cum sa inceapa .. pe ce sa apese :( ... asta e unul din principalele motive care m-am determinat sa instalez quick reply si sa scot partea cu S_AUTH_LIST .

Voi ce parere aveti ?? cum a iesit .. arata bine ?? vi se par utile modificarile ce le-am facut ??

10x

see ya
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Felicitari 8)
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut ! :)

nice :) insa am si eu vreo 2-3 intrebari :D in legatura cu site-ul!

1-a fost facut de tine
2-ai folosit Flash sau un template sau wizard gata facut!
3-cat atat deocamdata!

merci pentru eventualele raspunsuri!

P.S. Nu sunt curios de felul meu dar incerc sa caut niste cunoscatori/formatori in Flash!

c'ya :mrgreen:
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

...
1-a fost facut de tine
2-ai folosit Flash sau un template sau wizard gata facut!
3-cat atat deocamdata!
...
1. DA .. tot site-ul a fost facut de mine, la inceput nu era atat de mare dar cu timpul am tot adaugat questii noi .. felicitari .. mi-am facut o galerie foto.. am facut niste screensavere ... codurile postale cand au aparut le-am pus si eu cu optiune de cautare dupa strada (deocamdata numai din judetul sibiu)... si tot trecand vremea au crescut si vizitele .. acum am peste 250/zi in perioada valentine aveam 300+ :lol: .
Am inceput acum o jumate de an sa fac wap.sibiul.ro , sit pt mobile dar nu am prea avut timp de el si in ianuarie am zis sa ma mai uit prin statistici .. spre surprinderea mea am si acolo 80 - 90 - 100 /zi .. si totzi sunt de pe mobile, majoritatea citesc stirile, anunturile ... cinema.. si vremea .. urmeaza sa adaug sunete polifonice si wallpapere ... si ma gandeam acum sa incerc sa fac un mic forum pt wap dar care sa folosesca baza de date de le phpbb ... asta e doar un proiect ..

2. nu am folosit nici un template nici pt site nici pt header (daca acolo te refereai la flash) .. cand l-am facut , in 2002, am folosit un pik de scriptuletz pt flash sa-mi faca elasticitatea meniului care iasa, calendar si download ... dar in rest ideea ... si designu imi apartzin numa ca acum nu am timp sa-l schimb pt ca nu-mi mai prea place, au fost cateva persoane care mi-au spus ca e prea mult galben si dupa o ora de stat pe site te cam dor ochii, cand o sa fac v.2 o sa folosesc culorile forumului care eu zik ca is super misto si linistitoare.

3. mai astept sugestii :)

see ya
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Este un site şi forum plăcut şi util :-)

Portalul este excelent, are tot ce trebuie: informaţii generale, informaţii particulare, noutăţi, ştiri, imagini... Ce nu are şi se simte: harta oraşului sau măcar a unor obiective importante din oraş şi un motor de căutare.

Forumul este reuşit atât ca design cât şi ca alegere de subiecte. Bravo!
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

dorin scrie:Felicitari 8)
mersi dar astept si niste pareri sau sugestii ... voi cam ce ati vrea sa gasiti pe un portal al unui judet .. oras :?:

see ya
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

danielt scrie:...
Ce nu are şi se simte: harta oraşului sau măcar a unor obiective importante din oraş şi un motor de căutare.
...
pai harta am pe site .. e chiar facuta de mine, am avut doar forma strazilor in corel.. dupa care am exportat in format vectorial in flash si am scris strazile de mana :cry: ... asta e rezultatul unei harti de foarte mici dimensiuni.. doar ~ 40 k Harta orasului

ai dreptate insa despre o harta cu obiective turistice(1) si de motorul de cautare(2) ;
1. de ceva vreme mi-am luat niste articole despre cum se face legatura intre flash si php (mysql) pt ca vreu sa fac o noua harta care sa fie mult mult mai utila decat asta si decat restul hartilor din sibiu si nu numai. Vreau sa fac un text field in care sa bagi numele strazii, sau codul postal si rezultatul unui query in db sa fie aratat tot in flash , sa se coloreze (sau vad io cum fac) toata strada , de la un cap la altul astfel va fii vizibila pe harta exact de unde pana unde tine strada... si sa apara niste detalii despre strada .. poate chiar si eventualele obiective turistice

Mai demult ma gandeam sa pun un link la fiecare turn, biserica, muzeu ... spre harta acelei zone .. dar nu am avut timp sa fac asa ceva .. acum daca tot am de gand sa fac harta asta probabil voi face ceva sa pot introduce parametri prin link in flash .. si asta sa faca o anumita actiune in harta .. de ex sa puncteze unde este turnul, muzeul ... sau ce-o fii .. dar este mult de lucru.. si deocamdata am proiecte din care scot bani ...

2. din pacate inca nu am reusit sa fac un serch calumea si pt asta cred ca trebuie sa-mi modific toata baza de date .. nu stiu deocamdata cum as putea face .. ca nu chiar tot site-ul e luat din db ... de ex turnurile, muzeele, bisericile, date geografice, generale, statistice .. .. nu sunt din db , sunt scrise direct in pagina aia ... dar sunt constient ca asta e un MARE minus al site-ului :(

mersi de aprecieri ;)

see ya
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Buna. imi place forumul (deosebit templateul) ! E ceva intre phpBB si vbulletin nu ? :D Bafta si daca vreai imipoti trimite fileurile pe care leai folosit la neuron@moldova.com !
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

vrei iconurile ce le-am pus io sau template-ul ? , cel original e "alb negru" eu mi-am facut toate pozele si css-ul dupa cum mi s-a parut mie ca arata mai bine si a iesit ce e acum :)

see ya
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Vreau modificare care ai facut-o :wink: Logic ! Daca se poate, nu voi strica nici o legatura dintre autor si dintre mine.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”