Cea mai tare questie cu forumu asta a fost faza cu smiley faceurile alea ... imediat dupa ce mi-am instalat forumul am zis ca neaparat trebuie sa mai bag mai multzi zambaretzi .. am cautat pe net o gramada, am mai ales din ce aveam eu ( is strangaretz de fel

pe urma incet incet am instalat tot cate un MOD , birthday, attach, seo, quickreply am mai facut niste modificari la partea de jos ...am mai zis pe forum ca {S_AUTH_LIST} dupa parerea mea nu prea ajuta .. mai mult incurca utilizatorii forumului .. am scos partea aia si de la topics si de la forums si am facut un nou tabel la care i-am zis "legenda" unde am pus iconurile alea despre mesaje .. eu zik ca arata misto asa .
Si am mai modificat partea cu paginile (Pagina 1 din 2 Dute la pagina 1, 2) acum e mai adunat totul (ex)... ideea mi-a venit cand am vazut ultimul vbuletin parca .. acolo e asa .. acolo e misto si chestia cu sagetile in loc de urmatoarea , anterioara .. as fi facut si eu asa dar poate era mai greu pt utilizatorii de rand ... ca si asa vad ca foarte multi au probleme .. nu stiu cum sa inceapa .. pe ce sa apese

Voi ce parere aveti ?? cum a iesit .. arata bine ?? vi se par utile modificarile ce le-am facut ??
10x
see ya