www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
....freckled scrie:in 4 luni amice, in 4 luni am zis
...discutie mess scrie: freckled: de cand ai saitul?
°$py®ydUsU •°: app 2 luni
°$py®ydUsU •°: inca nu`s 2 luni
freckled: nu-i rau
freckled: eu il am de 4 si am 25 de mii
freckled: dar fara membri, ca si tine
Exprimarea ... Nush de ce,eu am inteles 4 ani ...
MA ROG

Alte pareri ?
Ultima oară modificat 29-Mar-2008, 17:52:06 de către spiridusu_l1, modificat 1 dată în total.
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Uite ce parere am eu:
1. Site-ul se incarca prea greu ( pagina are 1 mb )
2. Majoritatea articolelor postate de tine sunt copiate 100%, asta nu te ajuta deloc la SEO pt ca google iti ia ca duplicate content. Incearca sa scrii posturi originale altfel nu rezolvi nimic.
3. Headerul si footerul la forum este descentrat
4. Tema forumului nu are nici o legatura cu tema de pe site.
5. Forumul e pe myforum chiar daca detii un domeniu propriu. E greu sa faci o instalare phpBB ?
2. Majoritatea articolelor postate de tine sunt copiate 100%, asta nu te ajuta deloc la SEO pt ca google iti ia ca duplicate content. Incearca sa scrii posturi originale altfel nu rezolvi nimic.
3. Headerul si footerul la forum este descentrat
4. Tema forumului nu are nici o legatura cu tema de pe site.
5. Forumul e pe myforum chiar daca detii un domeniu propriu. E greu sa faci o instalare phpBB ?
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Se incarca foarte repede..Cel putin mie.Poate e de la netul tau.CaTaNhA scrie:Uite ce parere am eu:
Uita-te putin mai bine...Iti dau si un exemplu ...Cronicile de la meciuri nu sunt copiate deloc...Asta e doar UN exemplu ..CaTaNhA scrie:2. Majoritatea articolelor postate de tine sunt copiate 100%, asta nu te ajuta deloc la SEO pt ca google iti ia ca duplicate content. Incearca sa scrii posturi originale altfel nu rezolvi nimic.
Zici tu?CaTaNhA scrie:3. Headerul si footerul la forum este descentrat
Tema ca subiect sau tema=templeate?CaTaNhA scrie:4. Tema forumului nu are nici o legatura cu tema de pe site.
Daca as avea baza de date decand l-as muta...Vai de cate ori am repetat asta...CaTaNhA scrie:5. Forumul e pe myforum chiar daca detii un domeniu propriu. E greu sa faci o instalare phpBB ?

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu prea ar avea sens...SOR!N scrie:De ce nu lasi "Citeste mai mult", iar cand scrii o stire, la Stire Extinsa sa pui stirea pe care ai pus-o si in prima casuta ?
In "Stire extinsa" pun doar rezumate video,poze de la meciuri...
In rest doar "stiri scurte"...
Si dupa cum ai vazut in loc de "Citeste mai mult",e "Liga-1.com"

Alte pareri ?
-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Site-ul ti se incarca repede pentru ca il ai in cache. Imaginea din header are 319.61 KB, background-ul are 713.67 K, nu mai punem la socoteala celelalte imagini dn pagina ta web. 713 + 319 = 1 mb ?
Footer-l si header-ul chiar e descentrat, uite 2 screenshot-uri daca nu ma crezi:
http://catanha.net/liga1_myforum_ro1.jpg
http://catanha.net/liga1_myforum_ro2.jpg
Footer-l si header-ul chiar e descentrat, uite 2 screenshot-uri daca nu ma crezi:
http://catanha.net/liga1_myforum_ro1.jpg
http://catanha.net/liga1_myforum_ro2.jpg
Ma refeream la template.Tema ca subiect sau tema=templeate
Eu am spus ca majoirtatea articolelor sunt copiate, nu toate, ce nu intelegi ?Uita-te putin mai bine...Iti dau si un exemplu ...Cronicile de la meciuri nu sunt copiate deloc...Asta e doar UN exemplu ..
Nu te inteleg, ai postat aici sa ne dam cu parerea, chiar era nevoie de un astfel de comentariu ?Zici tu?