www.Liga-1.Com

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

www.Liga-1.Com

Mesaj de spiridusu_l1 »

www.liga-1.com

Esti suporter adevarat?Iubesti sportul rege?Tii cu Steaua,Rapid,Dinamo,"U",CFR,Poli sau orice alta echipa care evolueaza in Liga1?Daca da fa si tu parte din comunitatea noastra Liga-1.Com!!Fii suporter adevarat si sustine-ti echipa favorita!!

Astept pareri,sugestii,opinii,reclamatii,orice...despre site...Am muncit mult la el,si este intr-o continua schimbare...Aproape in fiecare zii mai schimbam ceva,mai adaugam altceva...
spiridusu e plecat in vacanta !
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Copyright (c) 2008 Liga-1.Com - All rights reserved
Baga copyright-ul cum era :) in rest nimica . Bafta
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Imi place foarte mult cum arata site-ul, felicitari :D !
freckled
Utilizator înregistrat
Versiune: 2

Mesaj de freckled »

minibannerul php-fusion.ro nu tine loc de copyright. cms ul este creat de www.php-fusion.co.uk , ar fi dovada de bun simt sa pui linkul initial.
Anonymboy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anonymboy »

Alt topic?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

freckled scrie:minibannerul php-fusion.ro nu tine loc de copyright. cms ul este creat de www.php-fusion.co.uk , ar fi dovada de bun simt sa pui linkul initial.
Fiindca aveam niste neclaritati inainte sa creez topicul l-am intrebat pe flowers :
spiridusu_l1 scrie:.....
Ok,ms...Am vb cu cineva si mi s-a spus ca chiar si un micut banner,sau o poza PhpFusion pusa jos pe site,si ce duce catre phpfusion.ro e considerat ca si copyright ...E ok asa?
Raspuns:
flowers scrie:Da, scris phpFusion cu link catre ei, asta e regula generala.
Deci am lamurit problema aceasta...
Intre`timp am intrebat si pe PhpFusion si nu e nici o problema!

____

Anonymboy scrie:Alt topic?
Nu stiu daca ai citit atent,acel topic e pt banner exchaNge :)

____
pK - eXplosive scrie:... Bafta
Mersi mult de tot :)

____
Poseidon scrie:Imi place foarte mult cum arata site-ul, felicitari !
Mersi si tie :P

Zilele acestea vom mai crea cateva sectiuni unde se vor vedea toate rezumatele partidelor din Liga1 ..+ inca o sectiune pt video-uri cu suporteri!

Alte pareri,sugestii ?
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Site'ul se vede ca este lucrat de profesionisti... Dupa ce rezolvati si cu forumul o sa fie super OK :wink:
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Eh ;)) Mai e mult pana la profesionisti.Intr-adevar am colaborat cu 2-3 care se pricep bine in Php Fusion ...
Sper sa reusim sa mutam cat de repede si forumul si o sa fie tare;)

O sa dam filmulete cu golurile imediat ce se marcheaza!! Acu se lucreaza la un astfel de script ;)
freckled
Utilizator înregistrat
Versiune: 2

Mesaj de freckled »

flowers a avut un raspuns gresit pentru tine, probabil pentru ca el nu are nici o legatura cu php-fusion. de inteles. ar fi trebuit sa intrebi pe cei avizati, recte reprezentantii php-fusion. sunt sigur c-o vei face daca nu esti lamurit pe deplin ;)
nicu, adminul de pe php-fusion.ro scrie:Au fost multe discuţii legate de subiectul ăsta, deci nu-ţi face probleme pentru faptul că ai ridicat problema. Pe scurt, licenţa GNU/GPL spune că mesajele care care referire la ea nu pot fi eliminate, dar în rest sunt permise modificările. Excepţie fac persoanele care îi fac o donaţie lui Nick Jones, creatorul PHP-Fusion, acesta renunţând la dreptul conferit de licenţa sub care şi-a lansat proiectul în aşa manieră încât cei care elimină mesajul să aibă acoperirea legală. Unii spun că e ilegal să ceri bani pentru un produs lansat sub licenţa GNU/GPL, dar nu ştiu sau nu vor să înţeleagă că cei 15 GBP nu sunt pentru produs, ci pentru dreptul legal de a elimina nota de copyright, ca să putem spune că ne-am făcut site pe banii noştri.

Unii nu îşi dau seama că încalcă vreo licenţă pentru că, de fapt, nu o citesc. Recunosc, câteodată poate fi foarte obositor să citeşti pagini după pagini de text. Totuşi, avantajul software-ului open-source este că vine însoţit de o licenţă folosită de foarte multe alte proiecte. Astfel, citind chiar şi o singură dată GNU/GPL v2, cu atenţie, ştim ce putem şi ce nu putem face cu mii de produse software lansate sub aceasta.

Acum... PHP-Fusion România este un site oficial de suport tehnic. Noi, cei care îl susţinem aşa cum putem, o facem fără să ne condiţionăm sprijinul contra unei sume de bani. Mai mult decât atât, încercăm pe cât posibil să ţinem toate discuţiile de suport tehnic în văzul lumii, ca să poată fi găsit şi de alţii, să putem ajuta lumea chiar fără să fie nevoită să intre în contact cu noi. Ştim bine că nu avem întotdeuna chef să ne înregistrăm pe un site ca să punem o singură întrebare. smiley

Statutul de site oficial de suport tehnic ne dă dreptul să reprezentăm produsul în sine şi să ne oferim sprijinul ca membri ai familei PHP-Fusion, dar avem şi obligaţia de a proteja drepturile lui Nick Jones şi a eforturilor echipei de dezvoltare (din care fac şi eu parte).

Atunci când constatăm că un site nu respectă regula jocului, paşii pe care îi facem în mod normal sunt următorii:

1. Contactăm o persoană în măsură să răspună la cererea noastră de clarificare a lipsei mesajului "Powered by...". Asta se întâmplă fie prin forum, fie prin mesaj privat sau e-mail. Pentru că au fost câteva ocazii în care s-a găsit un nenorocos să fie observat de membrii noştri fără copyright şi au sărit mai mulţi la el... smiley am hotărât să fiu discret dacă se poate, că n-am niciun motiv să supăr pe cineva.

2. Dacă în urma discuţiilor nu ajungem la un consens, e limpede că avem de-a face cu persoane de rea-voinţă.

În primul rând, o persoană de acest gen nu merită sprijinul nostru pentru că refuză să ne acorde respectul cuvenit pentru eforturile pe care le facem să ţinem comunitatea asta în mişcare prin răspunsuri la probleme şi cereri de noi facilităţi ori diverse întrebări care n-au legătură cu PHP-Fusion. Ne dedicăm timp personal pentru comunitate şi chiar şi cei care încă nu ne sunt membri, deci o fărâmă de respect tot trebuie să se găsească în cei care folosesc PHP-Fusion.

În al doilea rând, ca buni creştini, oameni de bun simţ, integri etc, e normal să nu ne dorim asemenea persoane în rândul nostru şi să ne apărăm de rea-voinţa de care dau dovadă prin atribuirea muncii altora. Ca atare, putem apela direct la cei în măsură să ne ajute:
- furnizorul de servicii web
- furnizorul de servicii de internet
- Oficiul Român pentru Drepturile de Autor

Cam aşa stau treburile. Sper că după postarea asta înţelegi mai bine de ce avem pretenţia să fim respectaţi pentru munca de pe site. Îţi mulţumesc pentru remedierea micii probleme - e aproape corectă. Adică trebuia să foloseşti adresa http://www.php-fusion.co.uk/ - site-ul principal

linkul e aici, dar a spus-o in nenumarate mesaje pe forumul suport php-fusion...

http://www.phpfusion.ro/forum/viewthrea ... post_11991
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

Man spridusu u ai pus copyrightul php fusion , dar copyrightul de la tema ?
Închis

Înapoi la “Forumuri”