Discutii despre concurs

Aici se pot purta discuţii referitoare la concursul de stiluri şi teme din toaman anului 2004.
IronAngel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

am si eu o intrebare ... m-am trezit inspirat azi-dimineata :P ... si m-am gandit la un banner + meniu in flash ... nu este ceva de genul hi-tech dar FLASH este programul meu preferat :D ... si ma gandem daca am avea dreptul sa utilizam acest gen de tehnica ... vazand ca pentru MENIU acesta implica niste schimbari in script :?:

c'ya si SA FITI INSPIRATI :mrgreen:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Eventual prezinta tema de sine statatoare pentru concurs iar meniul in flash cu modificarile in scripturi prezinta-le separat ca o MODificare ;-)

Daca tema este faina (si public si pe partea de admin) atunci aceea MODificare va fi un plus pentru tine la premiere.

Dar nu uita ca dorim sa oferim temele premiate pentru download si pentru prezentare in zona Demo... deci nu o sa modificam scripturile doar pentru o tema!

Daca modificarile la care te referi sunt modificari ale fisierelelor din /templates/numeStil/*.tpl atunci nu este nici o problema! Acele fisiere (cele cu extensia .tpl) pot fi modificate si personalizate
:-)
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Concursul s-a terminat :-)

Forumul va rămâne însă deschis dacă aveţi comentarii şi observaţii. Pe 15 noiembrie vă vom anunţa câştigătorii.
Închis

Înapoi la “Concurs stiluri/teme - toamna, 2004”