Probleme aparute la incarcarea avatarului.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Chiar nu stie nimeni ce sa fac?
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

sigur e setat pe 777 directorul respectiv? poate ti-a dat eroare clientul ftp

ca sa verifici deschide o consola ftp: (cum? ftp in comand prompt in winXP, presupun ca nu ai linux, daca aveai stiai deja)

ftp> open ftp.forumul.tau.unde.este
ftp> ls (ca sa vezi unde te-a logat, in ce director)
ftp> cd forum (sau cum ai tu acolo phpBB2, forum, etc)
ftp> cd images
ftp> cd avatars
ftp> put file.jpg
ftp> put file.gif
ftp> put file.txt (unde astea is niste chestii de test, fa si tu niste fisiere acolo de 1K in directorul c:\Documents and Settings\userul tau de XP)
ftp> quit

daca e ok si le transfera inseamna ca alta e problema

poate e problema de extensie, atunci injura-i pe aia de la host

m-as mira, in general astia seteaza principial pe tip de director nu in particular pe user, dar nu se stie ...

success
Virtual
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Upload Avatar

Mesaj de Virtual »

Cand incerc sa uploadez un avatar de pe pc imi apar erorile urmatoare:

Cod: Selectaţi tot

Warning: copy(./images/avatars/1787306433423b48a061a94.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/xtro/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 239

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 478
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

matrix scrie:sigur e setat pe 777 directorul respectiv? poate ti-a dat eroare clientul ftp

ca sa verifici deschide o consola ftp: (cum? ftp in comand prompt in winXP, presupun ca nu ai linux, daca aveai stiai deja)

ftp> open ftp.forumul.tau.unde.este
ftp> ls (ca sa vezi unde te-a logat, in ce director)
ftp> cd forum (sau cum ai tu acolo phpBB2, forum, etc)
ftp> cd images
ftp> cd avatars
ftp> put file.jpg
ftp> put file.gif
ftp> put file.txt (unde astea is niste chestii de test, fa si tu niste fisiere acolo de 1K in directorul c:\Documents and Settings\userul tau de XP)
ftp> quit

daca e ok si le transfera inseamna ca alta e problema

poate e problema de extensie, atunci injura-i pe aia de la host

m-as mira, in general astia seteaza principial pe tip de director nu in particular pe user, dar nu se stie ...

success

Am facut tot ce ai scris totul este ok.Cum rezolv problema ca turbez?Am observat ca daca elimin ghilimelele in calea spre poza de exemplu cand imi aleg avatarul la path scrie ceva de genul

Cod: Selectaţi tot

"C:\Documents and Settings\Sarbu Alexandru\Desktop\Pentru Forum\Avatar.jpg"

Ei bine daca elimin ghilimelele de la inceputul si sfarsitul caii de acces imi scrie profile updated, dar poza nu mi-o arata si verificand prin ftp poza nu este uploadata.Va rog ajutor.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

deci sa inteleg ca prin ftp poti uploada, insa nu vrea din forum? curios, eu as zice ca nu faci ceva bine.
da adresa de la forumul ala a tau sa vedem ce si cum
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Adresa este www.evonet.3x.ro. Nu va uitati ca nu este nimic inca, am sters tot ce era inainte cu moduri instalate sa o iau de la inceput.Nu mai dau drumul la forum pana nu reusesc sa termin cu avatarul asta.Galeriile de avatari merg perfect fara nici o problema.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

buna idee ai avut,
ia-o incet fiecare mod pe rand si apoi faci verificari dupa fiecare instalare de mod; merge treci mai departe, nu te opresti
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

matrix scrie:buna idee ai avut,
ia-o incet fiecare mod pe rand si apoi faci verificari dupa fiecare instalare de mod; merge treci mai departe, nu te opresti

Desi ma bufneste rasul plang.Nu m-am exprimat eu bine sa inteleg.Upload-ul la avatar nu merge nici la inceput nici dupa n moduri instalate.Nu a mersi niciodata aceasta functie.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

saionut scrie:Galeriile de avatari merg perfect fara nici o problema.
asta tu ai scris. :) deci acum e gol si nou forumul,, fara moduri si tot nu merge....???
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

matrix scrie:
saionut scrie:Galeriile de avatari merg perfect fara nici o problema.
asta tu ai scris. :) deci acum e gol si nou forumul,, fara moduri si tot nu merge....???

Da corect galeriile de avatari merg.Adica poti sa-ti alegi ceva din galerie si merge perfect, fara probleme dar nu poti uploada tu propiul avatar, aici e buna.Da forumul este gol, fara galerie, fara moduri fara nimic doar el gol golut si nu merge uploadul la avatari.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”