Probleme aparute la incarcarea avatarului.
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probleme aparute la incarcarea avatarului.
am si eu o problema legata de avatar! forumul e pus pe 3x.ro
ma lasa sa imi aleg un avatar... dar dupa ce ii dau trimite, dupa ce mi-am laes imaginea nu o vede! din ce cauza sau ce ii pot face?
ma lasa sa imi aleg un avatar... dar dupa ce ii dau trimite, dupa ce mi-am laes imaginea nu o vede! din ce cauza sau ce ii pot face?
- BuGsY
- Fost coleg
Directorul în care sunt urcate avatarurile trebuie să aibe atribuţiile 777.
search.php?search_keywords=avatar+AND+777
search.php?search_keywords=avatar+AND+777
- BuGsY
- Fost coleg
Am scris eu un atricol referitor la cum poţi să schimbi atribuţiile unui fişier (treaba cu CHMOD).radrian scrie:Sorrymy bad. Si cum pot sa schimb alea pt k nu stiu k sunt novice . Plz assist.
kb.php?mode=article&k=76
-
- Utilizator înregistrat
Nu imi merg avatarurile
pana azi nu dadusem voie la avataruri...dar cand am dat drumu am selectat marimea max de 8 kb si marimea de maxim 100x100....dar cand ma duc pe profilu meu si ii dau sami ia din calc o imagine zice profil updata....in schimb nu miapare nicaieri imaginea...imi apare un X...atata...la fel si in profil...ce sai fac?
-
Re: Nu imi merg avatarurile
ghid.php#2.5.1caterink scrie:pana azi nu dadusem voie la avataruri...dar cand am dat drumu am selectat marimea max de 8 kb si marimea de maxim 100x100....dar cand ma duc pe profilu meu si ii dau sami ia din calc o imagine zice profil updata....in schimb nu miapare nicaieri imaginea...imi apare un X...atata...la fel si in profil...ce sai fac?
CHMOD 777 pe directorul de avatar...Dacă doriţi să permiteţi utilizatorilor să încarce avataruri (aceasta depinzând şi de providerul de hosting), trebuie să vă asiguraţ că directorul specificat pentru stocarea avatarurilor în Administrare generală -> Configurare generală, există şi are drepturile necesare (ex. pentru avataruri încărcabile directorul trebuie să fie world writeable, a+w, 777, depinzând de server). Galeriile de avataruri sunt stocate în subfolderele specificate în Administrare generală -> Configurare generală. Aceasta vă permite să grupaţi mai multe tipuri de avataruri. Nu stocaţi avatarurile în directorul root listat la Administrare generală -> Configurare generală; nu vor apărea! (pentru mai multe informaţii consultaţi secţiunea 3.2.2.5 Configurări pentru imagini asociate)