Tema apare altfel pe Chrome și Mozilla

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
tataieee
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Tema apare altfel pe Chrome și Mozilla

Mesaj de tataieee »

Am primit un răspuns în legătura cu problema mea de la phpbb.com, vă rog dacă puteţi arunca o privire şi să îmi spuneţi puţin mai detaliat ce fişier trebuie să modific, fără BOM
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

tataieee scrie:Chiar aşa de complicată este problema mea de nu se implică nimeni ? măcar un răspuns, se poate rezolva sau nu :|
Nu este complicată însă aici răspundem în limita timpului. Suntem și noi oameni care au diverse sarcini zilnice. ;)
tataieee scrie:Am primit un răspuns în legătura cu problema mea de la phpbb.com, vă rog dacă puteţi arunca o privire şi să îmi spuneţi puţin mai detaliat ce fişier trebuie să modific, fără BOM
BOM? Ciudat.
1. Ai modificat vreun fișier de limbă sau din șablon-ul temei (template) înainte să apară problema sau curând?
2. Pe o altă temă tab-urile apar la fel ca pe aceasta?
3. Ai încercat să suprascri tema cu cea originală să vezi dacă problema persistă?

Recomandare:
:arrow: Cum salvez fișierele ca să funcționeze corect?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
tataieee
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de tataieee »

1. Încă nu am verificat, urmează să fac în seara aceasta.
2. Da.
3. Da, la fel se vede.

eidt: am făcut exact ca în recomandarea dată de tine, am modificat fişierul language/ro/ucp.php şi problema s-a rezolvat 100% pe mozilla, pe google chorome apare problema doar la butonul de Mesaje Privare, am să reiau diseara mai multe fişiere şi sabloane să le modific, sper să găsesc problema.

Mulţumesc tare mult!!!
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”