Colour Groups
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Fre3 scrie:ai vbt sa te afli in treaba ... @csnation ....... @stillzone forum la ei merge ? la noi dece nu ar merge si sharakuza care e moderator pe phpbb.ro detine forum-ul stillzone asa ca taci si dute ZMEU VIRTUAL
Unu la mana : Shara sau Sharakuza este aceeasi persoana SI NU ESTE MODERATOR PE phpbb.ro. Doar pe contul cu "Sharakuza" este Traducator phpbb.ro
Doi la mana : nu mai am nici o legatura cu "@stillzone", si da, merge pentru ca e toate modurile sunt bine instalate
Trei la mana : Asta e unul din putinele moduri care cred ca mi-a iesit la "bulan". Sunt foarte sigur ca daca ai cauta in mesajele pe care le-am trimis de pe utilizatorul celalalt ai avea mari sanse sa gasesti codul de care este nevoie. Eu am sa stau sa mai caut la el, insa nu am tot timpul la dispozitie.
Acuma lasa-ma pe mine sa te intreb : Ai vorbit sa te afli in treaba ?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Desigur, nu stau acum sa iti zic exact ce sa faci (poate nici nu trebuie sa faci mai multe decat iti zic eu), dar uite ce am observat cat m-am uitat la cele doua moduri.
- linia cea mai importanta din last visit mod, se afla in index.php
- aici ai sa gasesti variabila $todayrow['username'] pe care va trebui sa o inlocuiesti cu $colors->get_user_color($todayrow['user_group_id'], $todayrow['user_session_time'], $todayrow['username'])
- trebuie sa inlaturi orice cod de la last_visit care schimba culoarea adminilor si moderatorilor pentru a lasa cale libera pentru celalalt mod
- desigur trebuie ca user_session_time si user_group_id sa le citesti din baza de date adica sa le adaugi in linia
Cam acestea fiind zise.. succes.
- linia cea mai importanta din last visit mod, se afla in index.php
Cod: Selectaţi tot
$users_today_list.=( $todayrow['user_allow_viewonline'])?' <a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $todayrow['user_id']) . '"' . $style_color .'>' . $todayrow['username'] . '</a>,' : (($userdata[user_level]==ADMIN) ? ' <a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $todayrow['user_id']) . '"' . $style_color .'><i>' . $todayrow['username'] . '</i></a>,' : '');
- trebuie sa inlaturi orice cod de la last_visit care schimba culoarea adminilor si moderatorilor pentru a lasa cale libera pentru celalalt mod
- desigur trebuie ca user_session_time si user_group_id sa le citesti din baza de date adica sa le adaugi in linia
Cod: Selectaţi tot
$sql = 'SELECT user_id,username,user_allow_viewonline,user_level,user_lastlogon FROM ' . USERS_TABLE . ' WHERE user_id!="'.ANONYMOUS.'" AND user_session_time >= '.$timetoday.' AND user_session_time< '.($timetoday+86399).' ORDER BY username';